Alla nyheter

2022-04-18

Ridning & Yoga

Läs mer
2022-03-31

Situationen på Vintersol

På Vintersol finns mer än 55 års erfarenhet av rehabilitering. Anläggningen invigdes 1965 av en svensk stiftelse på Teneriffa som var övertygad om att det varma klimatet skulle vara positivt för neurologiskt sjuka.

Läs mer
2022-03-29

Ung i Neuro bjuder in till digitala föredrag om relationer och samliv!

Föredragen är gratis för Neuromedlemmar. Är du inte medlem är du ändå varmt välkommen – då kostar det 150 kr/ gång. Du blir enkelt medlem via www.neuro.se/blimedlem för enbart 360 kr/år

Läs mer
2022-03-28

Nödrop från kriget i Ukraina!

Läget i krigets Ukraina är akut. Ordförande Lise Lidbäck skriver: "När jag skriver till dig är över fyra miljoner människor på flykt undan det fasansfulla kriget enligt FN."

Läs mer
2022-03-28

Läs Reflex Magasin, vår medlemstidning digitalt!

Reflex Magasin är Neuros vällästa medlemstidning. Den är väl spridd över landet. Magasinet riktar sig även till beslutsfattare och professionellt verksamma inom områden som påverkar livet för personer som lever med neurologisk diagnos med större eller mindre funktionsvariation.

Läs mer
2022-03-25

Förening hjälper funktionsvarierade som flytt Ukraina

Hur är det att fly från ett krig om man har funktionsnedsättning, till exempel sitter i rullstol eller är svårt sjuk och vad finns det då för hjälp att få?

Läs mer
2022-03-01

Vi efterlyser än en gång kontaktpersoner till föreningen!

Vi behöver, som vi tidigare har poängterat, kontaktpersoner ute i alla kommuner, som ingår i vår lokalförening,

Läs mer
2022-02-25

Styrelsen för Neuro Karlstad, vald vid årsmötet.

Den nya valda styrelsen består av ordförande Gunilla Johansson, samt Ann Augustsson, Monica Sääv Andersson,  Cecilia Berg Lennartsson, Lars Olsson, Mikael Persson, Ann-Charlotte Rydberg och ersättarna/suppleanterna Eva Lundqvist, Margareta Maj-Brittsdotter, Britta Sallnäs och Linda Stöberg.

Läs mer
2022-02-01

Digitalt museum på Värmlands Museum

Värmlands Museums samlingar består av arkeologiska och kulturhistoriska föremål som t. ex. konst, fotografier och dokument. På Digitalt Museum visas valda delar ur samlingen digitalt, likaså visas highlights ur samlingarna där du kan följa med på en visning av utvalda verk ur museets konstsamling.

Läs mer
2022-01-28

Medlems-nytt nr 1/2022

Pandemin tar ett nytt grepp och vi får ställa om igen! Vintern betyder samtidigt att vi inte kan vara utomhus vid alla möten. Vi fortsätter - hur som helst - vårterminen med ännu ett årsmöte i digital form.

Läs mer