Alla nyheter

2021-02-15

Välkommen till Fredags Hörnan!

Neuroförbundet Göteborg startar egen Youtube-kanal och bjuder på intervjuer, mat, musik och mycket annat!

Läs mer
2021-01-29

Neuro Värmlands län

Länsförbundet i Värmland arbetar med att påverka våra beslutsfattare på länsnivå med fokus på hälso, sjukvård och rehabilitering. På länsförbundets hemsida kan du också finna aktuell samhällsinformation och stödinsatser som kan vara till hjälp för dig.

Läs mer
2021-01-18

Handarbetsklubb för alla

Neuro Uppsala-Knivsta startar Handarbetsklubben online. Vi träffas varje måndag efter lunch. Välkommen att vara med!

Läs mer
2021-01-15

Mättinge fritids- och rekreationsanläggning

Du kan fortfarande hyra stugor på Mättinge - stugor för en familj med självhushåll finns fortfarande tillgängliga i dessa tider. Naturligtvis bör eventuella rekommendationer följas!

Läs mer
2020-11-30

Film via Cineasterna

Är ditt bibliotek anslutet till Cineasterna? Då kan du låna kvalitetsfilm helt gratis.

Läs mer
2020-11-26

Den ofattbara hjärntröttheten

Ni som missade Neuro Göteborgs föreläsning om hjärntrötthet kan gå in på sidan brainfatigue.se och läsa då Birgitta Johansson (specialist i neuropsykologi) och Lars Rönnbäck (neurobiolog) skriver om ämnet där.

Läs mer
2020-11-25

Fonder och stipendier

Vill du lära dig att skriva ansökningar för bidrag från fonder och stiftelser? Nu finns det en kurs som steg för steg tar dig igenom ansökan. Kursen är kostnadsfri.

Läs mer
2020-11-19

Kalender på hemsidan

Nu finns det en kalender här på hemsidan. I kalendern kan du se Neuro Karlstad med omnejds planerade medlemsaktiviteter och du har också möjlighet att se Neuros aktiviteter i hela landet.

Läs mer
2020-10-23

Nu är Medlems-nytt nr 4/2020 här!

Vi ställer inte in - vi ställer om! Ja, det blir riktigt tydligt nu när vintersäsongen närmar sig och möjligheten att vara utomhus minskar. Vi försöker ändå att ha aktiviteter - med avstånd, begränsat antal och möjligheter att delta via länk.

Läs mer
2020-10-23

Träning av olika slag!

På grund av covid-19 kan de olika grupperna inte ha kommit igång som tidigare än. Kontakta arrangören för mer info!

Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet