Alla nyheter

2022-03-28

Nödrop från kriget i Ukraina!

Läget i krigets Ukraina är akut. Ordförande Lise Lidbäck skriver: "När jag skriver till dig är över fyra miljoner människor på flykt undan det fasansfulla kriget enligt FN."

Läs mer
2022-03-28

Läs Reflex Magasin, vår medlemstidning digitalt!

Reflex Magasin är Neuros vällästa medlemstidning. Den är väl spridd över landet. Magasinet riktar sig även till beslutsfattare och professionellt verksamma inom områden som påverkar livet för personer som lever med neurologisk diagnos med större eller mindre funktionsvariation.

Läs mer
2022-03-25

Förening hjälper funktionsvarierade som flytt Ukraina

Hur är det att fly från ett krig om man har funktionsnedsättning, till exempel sitter i rullstol eller är svårt sjuk och vad finns det då för hjälp att få?

Läs mer
2022-03-14

Funkibator engagerar sig för Ukraina!

Funkibator arbetar med utvecklingsfrågor inom området funktionsnedsättning, men är som alla nu helt upptagna med att hjälpa personer från krigets Ukraina!

Läs mer
2022-03-09

Föreningskansliet i Göteborg flyttar under våren 2022

Neuroförbundet Göteborg satsar nu på en nystart och vidareutveckling av verksamheten i moderna, ljusa och fräscha lokaler på Gruvgatan 8. Det är med blandade känslor vi lämnar lokalerna på Södra Larmgatan/ Arkitekt­gatan där föreningen haft sitt kansli och stor del av sin verksamhet under 47 år.

Läs mer
2022-03-01

Vi efterlyser än en gång kontaktpersoner till föreningen!

Vi behöver, som vi tidigare har poängterat, kontaktpersoner ute i alla kommuner, som ingår i vår lokalförening,

Läs mer
2022-02-25

Styrelsen för Neuro Karlstad, vald vid årsmötet.

Den nya valda styrelsen består av ordförande Gunilla Johansson, samt Ann Augustsson, Monica Sääv Andersson,  Cecilia Berg Lennartsson, Lars Olsson, Mikael Persson, Ann-Charlotte Rydberg och ersättarna/suppleanterna Eva Lundqvist, Margareta Maj-Brittsdotter, Britta Sallnäs och Linda Stöberg.

Läs mer
2022-02-01

Digitalt museum på Värmlands Museum

Värmlands Museums samlingar består av arkeologiska och kulturhistoriska föremål som t. ex. konst, fotografier och dokument. På Digitalt Museum visas valda delar ur samlingen digitalt, likaså visas highlights ur samlingarna där du kan följa med på en visning av utvalda verk ur museets konstsamling.

Läs mer
2022-01-28

Medlems-nytt nr 1/2022

Pandemin tar ett nytt grepp och vi får ställa om igen! Vintern betyder samtidigt att vi inte kan vara utomhus vid alla möten. Vi fortsätter - hur som helst - vårterminen med ännu ett årsmöte i digital form.

Läs mer
2022-01-14

Fritidsbanken 9 år i år!

På Fritidsbanken lånar du sport- och friluftsutrustning gratis i 14 dagar.

Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet