Företagssamarbeten och gåvor

Har en medarbetare eller anhörig fått besked om neurologisk diagnos? Ett fint sätt att visa omtanke är att bidra till verksamhet eller forskning som främjar utsikterna för den som drabbas.

När ditt företag skänker mer än 5000 kr får ni ett digitalt kit med banner, mejlsignatur samt inlägg till sociala medier som visar att ni stöder Neuroförbundet.

Gåvor

Som representant för ett företag kan du använda samma kanaler som privatpersoner för att skänka en gåva. Vill du ha ett inbetalningskort, betalningsunderlag eller om du vill diskutera något så är du välkommen att kontakta oss direkt.

Vi skräddarsyr ett paket till er efter önskemål som visar att ni gett en gåva till oss.

Företagssamarbeten

För de flesta företag idag är det självklart att på något sätt engagera sig och ta ett socialt ansvar i någon form. Det är både ett sätt att ge ett uttryck för företagets egna värderingar, men lika viktigt för att både kunder och medarbetare ska känna en stolthet för företaget.

Ett hållbart samarbete bygger på att båda parter har nytta av det. Vi ser oss som en lyssnande samarbetspartner, då vi tror på att goda relationer skapar goda resultat. Därför kommer vi att vara lyhörda inför just era förväntningar och önskemål kring ett samarbete. Så länge vi har ett gemensamt mål, kan vägen dit se ut på många sätt.

Kontakta oss gärna om du funderar på hur du kan bidra till ett bättre samhälle för personer med neurologiska diagnoser och personer med funktionsnedsättning.