Välkommen till Neuroförbundet Göteborg

Snart är det dags för


i Göteborg!

Klicka här för mer information

 

Föreningskansliet flyttar till nya lokaler

Neuroförbundet Göteborg satsar nu på en nystart och vidareutveckling av verksamheten i moderna, ljusa och fräscha lokaler på Gruvgatan 8.
Det är med blandade känslor vi lämnar lokalerna på Södra Larmgatan/Arkitekt­gatan där föreningen haft sitt kansli och stor del av sin verksamhet under 47 år.

Huset är gammalt och har även tagit stor skada efter ombyggnationer i området. Väggarna har spruckit sönder, golvet sjunkit och lokalen har dåligt med värme vilket inte är hälsosamt för vare sig personal eller besökare. Huset behöver grund förstärkas och totalrenoveras. Dessutom har Göteborgs Kommun önskemål om att använda lokalen till annan verksamhet.

Nu har vi efter lång tids sökande hittat nya lokaler. Tyvärr inte lika centralt, men ändå lätt att ta sig till med bra kommunikationer. Den nya lokalen ligger på Gruv­gatan 8 i Högsbo, en hållplats efter Marklandsgatan. Tanken är att flytten ska vara klar innan sommaren. Det kommer att gå åt mycket tid till att rensa gammalt och packa ihop. Eftersom verksamheten tyvärr fortfarande är ganska begränsad passar det bra att genomföra denna flytt nu. Vi hoppas att ni har överseende med att det periodvis kan vara svårt att nå oss. Vi räknar med att kunna välkomna er alla till den nya lokalen på trivsamheter under hösten.

OBS! Vi vore tacksamma om alla som har nycklar till lokalen och inte behöver dessa före flytten, lämnar in dem på kansliet snarast.

Tack på förhand!

Madeleine Kyllerfeldt
Verksamhetschef

Hit flyttar vi

25 april - 6 maj kommer kansliet att vara stängt på grund av flytten.

Vi kommer att lyssna av telefonsvararen och läsa vår e-post för akuta ärenden.

Behöver du komma i kontakt med eller fråga något om Strannegården ber vi dig kontakta Katarina direkt på telefon: 031-774 01 83 eller e-post: strannegarden.gbg@neuro.se

Från och med den 9 maj svarar vi i telefonen som vanligt igen.

Den nya adressen är: Gruvgatan 8, 421 30 Västra Frölunda.

Där finns det gott om parkeringsplatser. Tyvärr är det avgift på alla platser, även för dem som har parkeringstillstånd för rörelsehindrad. 

Åker man kollektivt tar man sig hit med buss. Hållplatsen heter J A Wettergrens gata.

Kommer man från Göteborg är det en hållplats efter Marklandsgatan och kommer man från Askimshållet är det en hållplats efter Oluf Asklunds gata (Pågens).

Vi hoppas att alla som besöker oss så småningom ska trivas i våra nya, ljusa och fräscha lokaler.

 

Om oss

Vi är en ideell och politiskt obunden organisation. Vårt uppdrag i huvudsak är samhällspåverkan, medlemsvård och stöd till forskning.
Vi medverkar till att bryta isolering och skapa gemenskap för våra medlemmar. Hos oss finns möjlighet att träffa andra med liknande erfarenheter.
Vi arrangerar medlemsmöten, föreläsningar om angelägna ämnen, rehabiliterande idrottsverksamheter, trivselaktiviteter,  resor och utflykter, mm.

 

Som medlem i Neuroförbundet Göteborg har du,
utöver riksförbundets förmåner även tillgång till:

  • Kostnadsfri tillgång till Kompassen som är vår lokala råd & stödverksamhet.
  • Du får vår medlemstidning Kontakten 9 gånger per år där du bl.a. får information om våra aktiviteter och träffar. 
  • Möjlighet till rekreation på vår anläggning i Onsala, D & J Strannegården
  • Möjlighet att ansöka om att låna vår andelslägenhet på Teneriffa. (Gäller i första hand medlemmar med MS)
  • Möjlighet till rehabiliterande träning i olika former

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet