Julmingel på nya kansliet 7 december

Onsdagen den 7 december 2022 hade vi öppet hus i vår nya lokal på Gruvgatan 8.

Det var en kall kväll med snö i luften.

Utanför huset finns en ganska stor parkering och i anslutning till den ligger busshållplatserna. Flera medlemmar upplevde att det var mycket lättare att ta sig till lokalen än vad de hade trott tidigare. Det är bara en hållplats från Marklandsgatan och det går två bussar man kan välja mellan, 758 och 82. Lite pilligt att använda parkeringsappen kanske, men det fanns gott om platser att parkera på.

I den stora entrén hade vi fått låna ett rum för kvällen, så medlemmarna kunde hänga av sig sina ytterkläder innan de antingen tog hissen upp till kansliet eller gick in i restaurang Mål­tiden för lite glögg och tilltugg. De som kom till vår lokal möttes av många glada medlemmar, kanslipersonal och styrelsemedlemmar. Överallt var det juldekorerat och julmusiken spädde på julstämningen.

Här kunde man dricka kaffe, julmust och äta lussekatter, pepparkakor och godis medan man pratade med gamla och nya bekanta. I stora rummet visades det bilder från sommaren på Strannegården och Katarina svarade på frågor om man hade några. En medlemsenkät delades ut så medlemmarna kunde önska sig olika aktivitet till kommande år.

I restaurangen berättade författaren Christina Larsson om sig själv och sina böcker. Ville man kunde man köpa en eller flera böcker, få dom inslagna och signerade.

Vi på kansliet har fått många positiva kommentarer och tack för kvällen vilket vi uppskattar att få höra.

Tack alla medlemmar som kom till vår nya lokal, det var väldigt roligt att träffa alla igen.

Tack Ann-Marie, Anneli, Susanne och Ann för hjälpen med allt praktiskt kring kvällen.

Vi hoppas detta var startskottet till många fler trevliga sammankomster i vår nya lokal.

Kansliet & Styrelsen

Innehållsansvarig: Ann-Christin Östlund