Bilder från Strannegården

D & J Strannegården

Hämta ny kraft vid Kungsbackafjorden - vår rekreation och semesteranläggning för personer med neurologiska sjukdomar eller skador. Verksamheten är inriktad på rekreation med promenader på asfalterade promenadstigar, enklare träning i gymnastiksalen, vattengympa i den tempererade poolen, mm.

Strannegården ligger på Onsalahalvön, fyra mil söder om Göteborg. Här kan du njuta av den vackra utsikten över Kungsbackafjorden. Du kan promenera på asfalterade promenadstigar i trädgården, spela boule eller andra utomhusspel, träna i vårt mini-gym eller ta ett dopp i den tempererade poolen. Till nyheterna i år hör en anpassad bastu! I vistelsen ingår helpension och måltiderna blir trevliga stunder som ibland blir något alldeles extra.

På tomten finns flera byggnader. Villan är vinterbonad och har både enkelrum och dubbelrum, gästrum, gäst kök och en samlingssal. Rummen på övervåningen är inte tillgängliga då det saknas hiss. I paviljongen ryms matsal, kök, gym och gästrum. Här finns också flera toaletter och duschar. Verandan utanför är en naturlig samlingsplats. Lillstugan har plats för två gäster, är vinterbonad och har eget pentry och dusch/toalett.

På Strannegården finns en tempererad pool med ramp där du kan ta dig ett dopp eller köra ett pass vattengymnastik. Trädgården är lättillgänglig med asfalterade vägar. På gräsmattorna kan du aktivera dig med boule, plocka bär eller bara sitta och njuta av den vackra utsikten i skuggan av en parasoll.