Neuroförbundet Göteborgs kansli på Arkitektgatan/ Södra Larmgatan

Föreningskansliet flyttar till nya lokaler

Neuroförbundet Göteborg satsar nu på en nystart och vidareutveckling av verksamheten i moderna, ljusa och fräscha lokaler på Gruvgatan 8.
Det är med blandade känslor vi lämnar lokalerna på Södra Larmgatan/ Arkitekt­gatan där föreningen haft sitt kansli och stor del av sin verksamhet under 47 år.

Huset är gammalt och har även tagit stor skada efter sprängningar i området. Väggarna har spruckit sönder, golvet sjunkit och lokalen har dåligt med värme vilket inte är hälsosamt för vare sig personal eller besökare.

Huset behöver grundförstärkas och totalrenoveras. Dessutom har Göteborgs Kommun önskemål om att använda lokalen till annan verksamhet.

Nu har vi efter lång tids sökande hittat nya lokaler. Tyvärr inte lika centralt, men ändå lätt att ta sig till med bra kommunikationer. Den nya lokalen ligger på Gruv­gatan 8 i Högsbo, en hållplats efter Marklandsgatan.

Tanken är att flytten ska vara klar innan sommaren. Det kommer att gå åt mycket tid till att rensa gammalt och packa ihop.

Nu när verksamheten tyvärr är mycket begränsad passar det bra att genomföra denna flytt.

Vi hoppas att ni har överseende med att det periodvis kan vara svårt att nå oss. Vi räknar med att kunna välkomna er alla till den nya lokalen på trivsamheter under hösten.

OBS! Vi vore tacksamma om alla som har nycklar till lokalen och inte behöver dessa före flytten, lämnar in dem på kansliet snarast.


Tack på förhand!

Madeleine Kyllerfeldt
Verksamhetschef

Innehållsansvarig: Ann-Christin Östlund