Presentation av kansliet

När du tar kontakt med kansliet på Neuroförbundet Göteborg är det oss du möter.

Madeleine Kyllerfeldt

Det här arbetar jag med på kansliet: Min uppgift är att planera verksamheten och hålla i personalfrågor, arrangera möten och konferenser, söka bidrag till föreningen, arrangera studiebesök och resor. Jag har även hand om gästbeläggningen på Strannegården och är med och planerar verksamheten där. Jag deltar i föreningens styrelsearbete och sitter med i styrelsen för ett flertal olika stiftelser.

På min fritid brukar jag: Laga mat, sönerna brukar uppskatta en lunchlåda till jobbet då och då. Sport har alltid varit ett stort intresse, framför allt fotboll och ishockey. I övrigt tycker jag om att simma, promenera, läsa och lyssna på musik.

Caroline Persson

Det här arbetar jag med på kansliet: Jag arbetar på Råd & Stöd-verksamheten Kompassen. Där hjälper jag medlemmar genom stödsamtal, information kring rättigheter, ansökningar, överklagningar och annat som rör diagnos och livssituation.

På min fritid brukar jag: Umgås med min sambo, vänner och familj. Annars tycker jag om att vara ute och promenera och njuta av naturen, läsa böcker och att fotografera.

Teresé Antonsson

Det här arbetar jag med på kansliet: Jag jobbar med föreningens ekonomi, sköter bokföring, löner, fakturor och liknande. Jag ansvarar även för föreningens idrottsaktiviteter, dess planering, ekonomi och administration. Utöver detta är jag ledare på rullstolsdansen.

På min fritid brukar jag: Jag har många olika intressen. Tävlingsdans, Medeltidsveckan, tårtdekoration och så självklart katterna. Jag behöver ha många bollar i luften för att må bra även om kanske inte kroppen alltid håller med om den saken.

Ann-Christin Östlund

Det här arbetar jag med på kansliet: Jag sätter vår medlemstidning Kontakten och uppdaterar vår hemsida. Fotograferar till tidning och hemsida. Uppdaterar broschyrer och blanketter med mera.

På min fritid brukar jag: Umgås med familj och vänner. Gillar att baka och laga mat. Tycker det är roligt att sticka, virka, måla, fotografera och fixa i trädgården.

 

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Neuroförbundet Göteborg

Gruvgatan 8
421 30 Västra Frölunda

Telefon: 031-711 38 04
E-post: info.gbg@neuro.se
Hemsida: neuro.se/goteborg
Kansliet har öppet måndag - torsdag mellan kl. 10.00 - 15.00
Stängt för lunch mellan kl. 12.00 - 13.00

Våra telefontider: måndag - torsdag 10.00 - 12.00 och 13.00 - 15.00

Innehållsansvarig: Ann-Christin Östlund