Välkommen till Ung i Neuro!

Som en del av satsningen för föreningsutveckling som genomfördes under 2021-2022 bildades det nationella digitala nätverket Ung i Neuro. Sedan dess har vi blivit drygt 45 medlemmar från hela Sverige (aug 2023).

Ung i Neuro riktar sig till medlemmar i Neuro som befinner sig mitt i livet med arbete, familj eller studier. Eller har önskan om att komma i arbete eller studier och skapa relation eller familj. Vi riktar oss till både de med diagnos och deras anhöriga. Anhörig kan vara allt från partner, barn, förälder, nära vän eller god kollega.
Vi träffas var tredje torsdag via teams och vi är några stycken som är aktiva genom Ung i neuros konto vilket gör att vi kan dela upp oss i ‘rum’ om vi blir många eller några vill diskutera en specifik fråga medan andra mer vill mingla. Säg till om du tycker ett rum ska skapas!

Om du har frågor om Ung i Neuro kan du nå oss på ungineuro@neuro.se. Vi brukar försöka kolla och svara på mail minst en gång i veckan.

Vill du bli medlem? Anmäl dig längst ned på denna sida.

Tack för din anmälan.

När vi har kontrollerat att du är medlem i Neuro skickar vi en inbjudan till vår Teams-grupp.

Varmt välkommen önskar arbetsgruppen för Ung i Neuro! 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet