Lisa Nybergs bok "Att leva med hjärntrötthet".

Författarbesök! "Att leva med hjärntrötthet"

Under juni får vi besök av Lisa Nyberg, författaren till den nya boken "Att leva med hjärntrötthet". Hon kommer berätta om hur hon tagit fram boken och hennes egna erfarenheter av hjärntrötthet.

Beskrivning från bokens baksida:
"Kan hjärntrötthet botas? Vad innebär hjärnvila? Hur påverkar hjärntrötthet känslor och beteenden? Hur bör omgivningen och vården agera?

Vanlig trötthet, som alla kan uppleva, går inte att jämföra med den trötthet som kan bli konsekvens efter skallskador eller sjukdomar och inflammationer som har påverkat nervsystemet. De flesta med hjärntrötthet blir helt återställda, men för en del förblir den en del av livet.
Denna bok innehåller fakta från forskning inom bland annat neurovetenskap, psykologi och vårdvetenskap, berättelser från sju personer som lever med hjärntrötthet, reflektioner från fem sakkunniga samt fem av Lisa Nybergs låtar.
Då det saknas tillräcklig kunskap om hjärntrötthet bidrar det till att drabbade inte alltid möts av omgivningens förståelse eller får adekvat vård. Syftet med boken är att bidra med ökad kunskap till drabbade, närstående och vården - och inge hopp om att det går att må bättre!"

Eventet kommer hållas digitalt på Teams 27 juni kl 19.30. Vill du komma på vårt event? Anmäl dig då härnedanför!

Tack för visat intresse men eventet har tyvärr redan ägt rum.