Om Ung i Neuro

Som en del av satsningen för föreningsutveckling som genomfördes under 2021-2022 bildades det nationella digitala nätverket Ung i Neuro. Sedan dess har vi blivit drygt 40 medlemmar från hela Sverige (aug 2022).

Ung i Neuro riktar sig till medlemmar i Neuro som befinner sig mitt i livet med arbete, familj eller studier. Eller önskan om att komma i arbete eller studier och skapa relation eller familj. Vi riktar oss till både de med diagnos och deras anhöriga. Anhörig kan vara allt från partner, barn, förälder, nära vän eller god kollega.
Vi träffas var tredje torsdag via teams och vi är några stycken som är aktiva genom Ung i neuros konto vilket gör att vi kan dela upp oss i ‘rum’ om vi blir många eller några vill diskutera en specifik fråga medan andra mer vill mingla. Säg till om du tycker ett rum ska skapas!

Under våren 2022 hade vi en föreläsningsserie om relationer och samliv som avslutades med en helg kring ämnet på Valjeviken. Både föreläsningar och helgkursen var mycket uppskattade av de som deltog. Vi hoppas återkomma till dessa ämnen i framtiden då de är viktiga för målgruppen.

I höst kommer fokus ligga på att arbeta med neurologisk diagnos. Nästa event är tillsammans med Lärarförbundet som kommer informera oss om våra rättigheter på jobbet. Mer info finner du här.

Vi ses kl 20-21.30 var tredje torsdag. Varmt välkommen!

Vid eventuella frågor kan du höra av dig till ungineuro@neuro.se.

Tack för din anmälan. Efter att ha bekräftat ditt medlemskap så kommer du att få ett mejl med länk till Teamsgruppen för Ung i Neuro. Detta kan ta några dagar.

Varmt välkommen önskar arbetsgruppen för Ung i Neuro!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet