Om Ung i Neuro

Ett av projektet Föreningsutveckling i södra Sveriges mål har varit att få igång verksamhet för de medlemmar som är yngre. Nu är en arbetsgrupp igång med medlemmar i projektområdet som utarbetar en föreläsningsserie med intressanta ämnen som vänder sig till just den målgruppen.

I projektet har fokuset varit i första hand 18-35 år men även andra i ålderspann där omkring är varmt välkomna att engagera sig. Första föreläsningsserien handlade om relationer och samliv. Nästa som kommer till hösten kommer att handla om att arbeta med neurologisk diagnos. Boka datumet den 29 september kl 20 så kommer mer detaljer inom kort!

Var tredje torsdag är det digital träff med trevligt umgänge. Anmäl dig via nedan formulär om du vill delta. Följande datum är inplanerade: 16 juni, 7 juli, 28 juli, 18 augusti och 8 september. Vi ses kl 20-21.30 vid de här träffarna. Varmt välkommen!

Ev frågor kan du höra av dig till Anette Strandberg, föreningsutvecklare Neuro södra Sverige på mejl anette.strandberg@neuro.se 

Tack för din anmälan. Efter att ha bekräftat ditt medlemskap så kommer du att få ett mejl med länk till Teamsgruppen för Ung i Neuro. Detta kan ta några dagar.

Varmt välkommen önskar arbetsgruppen för Ung i Neuro!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet