Arkiv

Onsdagsträff med Quiz om våren

Var med online och testa kunskaperna i vår roliga Quiz, frågorna är blandade och rymmer både stort och smått. Det finns någonting för alla!

Läs mer
2021-03-31

Årsmötet 2021 genomfördes digitalt

Årsmötet kunde genomföras som ett onlinemöte i Teams och vi har nu både styrelse och planerad verksamhet fastställd för 2021!

Läs mer

Att leva med funktionsvariation

Neuro ordnar en digital föreläsning med Jennie Hasselros som har levt med multipel skleros sedan 90-talet.

Läs mer

Onsdagsträff om hjälpmedel i Uppsala län

Neuro Uppsala-Knivsta gästas av Ola Hansson som berättar om riktlinjer och hantering av hjälpmedel från kommunen.

Läs mer

Onsdagsträff om juridiskt stöd till Neuros medlemmar

Neuro Uppsala-Knivsta gästas av Maria Lillieroth från Neuroförbundet. Hon berättar om juridiska frågor och vilken hjälp som finns att få.

Läs mer

Årsmöte 2021

Årsmötet 2021 genomförs som både video- och telefonmöte. Som medlem kan du bidra till utvecklingen för Neuro Uppsala-Knivsta. Välkommen att vara med!

Läs mer

Onsdagsträff med Wellspect

Neuro Uppsala-Knivsta gästas av Fredrik Söderlund från Wellspect Healthcare. Han berättar hur du kan ta kontrollen över din blåsa och tarm.

Läs mer

Onsdagsträff online

Neuro Uppsala-Knivsta bjuder in till digital medlemsträff, välkommen att vara med!

Läs mer
2021-01-22

Program i Uppsala-Knivsta 2021

Vår ambition är att ordna många bra aktiviteter för medlemmar i Neuro Uppsala-Knivsta. På grund av corona-pandemin genomförs alla aktiviteter online tills vidare.

Läs mer

Tove Nilsson - från rullstol till gångband

Neuro Malmö bjuder in till föreläsning med Tove Nilsson som berättar sin gripande historia om hur hon som 17-åring fick en stroke.

Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet