Alla nyheter

2020-10-23

Nu är Medlems-nytt nr 4/2020 här!

Vi ställer inte in - vi ställer om! Ja, det blir riktigt tydligt nu när vintersäsongen närmar sig och möjligheten att vara utomhus minskar. Vi försöker ändå att ha aktiviteter - med avstånd, begränsat antal och möjligheter att delta via länk.

Läs mer

Ann fortsätter att berätta

Vår sekreterare Ann erbjuder sig att fortsätta berätta. Denna gång om olika hus och gårdar i Karlstad. Du som vill vara med digitalt - hör av dig så får du en länk!

Läs mer

Caféträff

Vi träffas nere vid kansliet. Om det inte passar att sitta ute (med varma kläder) sitter vi inne med avstånd! Kanske kan vi få besök av diakon Kathe Blomqvist igen??

Läs mer

Adventsfika

Julen närmar sig och det är redan dags för vår traditionella adventsfika! Vi bjuder som vanligt på hembakta lussekatter, pepparkakor och annat gott. Lite lotter och julkalendrar kommer också att finnas för den intresserade.

Läs mer

Caféträff

Kan vi ha en caféträff i oktober så träffas vi nere vid kansliet och sitter ute vid fint väder (med en extra tröja!) eller sitter inne (med avstånd!) om vädret inte är så bra. Vi behöver dock veta hur många som kommer! Välkomna!

Läs mer
2020-10-23

Styrelsen för Neuro Karlstad, vald vid årsmötet.

Den valda styrelsen består av ordförande Gunilla Ström Ericsson, Gunilla Johansson, Ann Augustsson, Lars Olsson, Mikael Persson, Ann-Charlotte Rydberg och Monica Sääv Andersson med suppleanterna Eva Lundqvist och Britta Sallnäs. Till styrelsen kan också andra adjungeras.

Läs mer
2020-10-23

Träning av olika slag!

Egenträning på Nordic Wellness tisdag f.m. och fredag f.m. företrädesvis. På tisdag, onsdag & torsdag f.m. är det även gruppträning (funktionell träning, yoga och core-träning). Om du har frågor kontakta 010-1555322 alt. karlstad.karolinen@nordicwellness.se

Läs mer
2020-10-19

Intresseorganisationer kräver statliga medel för utökade rehabresurser

Lise Lidbäck, förbundsordförande för Neuro oroas djupt av de rehabiliteringsförluster som drabbar många av Neuros medlemmar, på grund av Coronapandemin.

Läs mer
2020-10-16

Akvarellkurs för nybörjare via Zoom

Kom med i denna digitala akvarellkurs som är 1,5 timme vid tre kurstillfällen. Anmäl ditt deltagande och betala så får du länken för att komma in i kursen. För medlemmar i Neuro är kursen gratis och för övriga är priset 400:-

Läs mer
2020-10-16

Nu tar vi upp beställningar på 2021-års Restaurangchansen-häften!

Nu tar vi upp beställningar på 2021-års Restaurangchansen-häften!

Läs mer