Alla nyheter

2022-01-14

Fritidsbanken 9 år i år!

På Fritidsbanken lånar du sport- och friluftsutrustning gratis i 14 dagar.

Läs mer
2021-12-06

Norrbacka-Eugeniastiftelsen

Stiftelsen beviljar bidrag till personer som har varaktig fysisk rörelsenedsättning som inte beror på normalt åldrande. Barn och ungdomar har företräde. Personer med enbart annan funktionsnedsättning är inte berättigade till bidrag.

Läs mer
2021-12-02

Digitala Akvarellkurser via ZOOM 2022

Välkommen att vara med på 2022 års akvarellkurser. I nybörjarursen så lär vi känna akvarellens svårigheter och möjligheter sedan bygger vi på med ytor och detaljer. Alla målar efter sina egna förutsättningar.

Läs mer
2021-11-10

Medlems-nytt nr 4/2021

Nu närmar sig vintern, även om det ska bli varmare i veckan som kommer och almanackan fortfarande säger höst. Vi fortsätter hösten med en intervju med Karin Malmström, författare till boken ”En mamma på villovägar”, för att sedan hälsa julen välkommen med adventsfika och julmys.

Läs mer
2021-11-08

Felix Neuberghs stiftelse

Doktor Felix Neuberghs stiftelse är bara en av de fonder och stiftelser där du kan försöka söka medel för "Vård och hjälp till i Sverige boende behövande ålderstigna, sjuka eller handikappade".

Läs mer
2021-11-05

Digitala akvarellkurser via zoom

Välkommen att vara med på 2022 års akvarellkurser med Neuro Jönköpings län. I nybörjarkursen så lär vi känna akvarellens svårigheter och möjligheter sedan bygger vi på med ytor och detaljer. Alla målar efter sina egna förutsättningar. Under våren blir det även två fortsättningskurser.

Läs mer
2021-10-22

Medlems-nytt nr 3/2021

Vi ställer inte in - vi ställer om! Ja, aktiviteterna blir som ni förstår fortfarande mestadels digitala i höst. Även Neuros kongress 10-12 september genomfördes digitalt, med ombud från hela Sverige, där Lise Lidbäck enhälligt omvaldes till förbundsordförande i ytterligare 4 år.

Läs mer
2021-10-22

Vi ställer inte in - vi ställer om!

Ja, aktiviteterna blir som ni förstår digitala alternativt utomhus! Vi börjar med ett medlemsmöte om vikten av rörelse med fysioterapeut Ia Kaugesaar, följt av en café- träff med diakon Kathy Blomqvist.

Läs mer
2021-10-06

Läs Reflex Magasin, vår medlemstidning digitalt!

Reflex Magasin är Neuros vällästa medlemstidning. Den är väl spridd över landet. Magasinet riktar sig även till beslutsfattare och professionellt verksamma inom områden som påverkar livet för personer som lever med neurologisk diagnos med större eller mindre funktionsvariation.

Läs mer
2021-10-02

Temaprogram om sex och lust.

Vad gör jag om jag har mindre lust än min partner? Jag kan inte få stånd, vilken hjälp finns? Varför gör det så ont vid samlag? Medverkar gör Malena Ivarsson och Kalle Norwald, båda sexologer, och doktor Karin Granberg. Programledare: Sofia Rågenklint.

Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet