Alla nyheter

2020-05-18

Digitala tips

Saknar du vänner, familj och föreningsliv - nu när Coronaviruset har vänt upp och ner på vardagen? Har du kanske långtråkigt när inget trevligt händer där hemma? Nedan finns tips om olika digitala upplevelser!

Läs mer
2020-05-11

Tips Sitt-Zumba

Nu kan du vara med på Sitt-Zumba online från Malmö!

Läs mer

Våravslutning 200610

Kanske har sommaren kommit och förändrat förutsättningarna för Coronaviruset? Det är ju i alla fall vad man tror när detta skrivs. I så fall planerar vi för en våravslutning i Mariebergsskogen, med korvgrillning och frågesport!

Läs mer

Caféträff 200603

Kan vi ha en caféträff i juni, så träffas vi i Stadsträdgården vid fint väder och köper fika till självkostnadspris. Vad Folkhälsomyndigheten säger vid det tillfället, är ju svårt att sia om nu.

Läs mer
2020-05-08

Medlems-nytt nr 2/2020

Vårsolen skiner och grönskan spirar, men som ni vet har saker och ting blivit lite förändrade, så här i ”Coronatider”. Vi vet ännu inte med säkerhet vilka av våra aktiviteter, som kommer att kunna genomföras.

Läs mer
2020-03-23

Corona

Nu i Coronatider kan aktiviteter komma att ställas in med tanke på smittorisken. Kolla därför noga upp om den aktivitet du tänker vara med på verkligen blir av!

Läs mer
2020-03-08

Kommun rehabilitering

Kommunens rehabilitering är ett komplement till den rehabilitering som Region Värmland (f.d. Landstinget) erbjuder. Kommunrehabiliteringen arbetar för att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna bibehålla eller förbättra sin aktivitetsförmåga

Läs mer

Neuropromenaden

Neuropromenaden, som skulle ha ha gått av stapeln i maj, har nu p.g.a. Coronaviruset tvingats flytta till augusti! Alla intäkter under dagen går till forskningen och kan Swishas direkt till 90 100 75. Anmälan sker via www.neuropromenaden.se

Läs mer
2020-03-05

Aktivitetsersättning

Aktivitetsersättning är en ersättning som du kan få om du är mellan 19 och 29 år och har en sjukdom eller en funktionsnedsättning som gör att du inte kan arbeta under minst ett år. Under tiden med aktivitetsersättning kan du få stöd och hjälp med att kunna börja arbeta.

Läs mer
2020-03-05

Sjukersättning

För den som på grund av en sjukdom, skada eller funktionsnedsättning troligen aldrig kommer att kunna arbeta kan sjukersättning beviljas. För att få sjukersättning ska du vara 30–64 år, och nedsättningen av arbetsförmågan ska vara bestående.

Läs mer