Arkiv

Digital föreläsning om MS och graviditet

I samband med World MS Day den 30 maj kommer Neuro att uppmärksamma dagen med en inspelad föreläsning om forskning kring MS och graviditet. Denna forskning har Neuro gett bidrag till.

Läs mer

Till alla medlemmar och närstående i Neuros lokalföreningar i Värmland

Neuro Värmland och lokalföreningarna i Arvika, Karlstad, Kristinehamn och Säffle-Åmål, planerar för en ny utflykt – lördagen den 21 maj.

Läs mer

Tiden rusar och det är åter dags för avslutning!

I år tänkte vi prova något nytt och vill därför bjuda in er till en bit mat i Lillängshamnen på Hammarö.

Läs mer

Promenad i Stadsträdgården

Vi tar ännu en promenad - den här gången i Stadsträdgården och passar på att ta en fika tillsammans. Caféet öppnar lämpligt nog 1 juni!

Läs mer

Teckenspråk - en alternativ kommunikationsform

”Den 14 maj 1981 erkände Sveriges riksdag teckenspråket som dövas första språk. Sverige blev då det första landet i världen att göra det.”

Läs mer

Fysisk Neuropromenad på Sandgrundsudden

Kom med och ta en promenad runt udden tillsammans med oss och titta på de blommande magnoliorna!

Läs mer

Caféträff

Vi träffas på Norra Kyrkogatan 4 och tar en vårpromenad tillsammans till Café Norrstrand, en promenad på ca 1,8 km över Gubbholmen.

Läs mer
2022-04-11

Vill du prova på Rullstolsdans?

Att ALLA kan dansa oavsett funktion eller hjälpmedel, har blivit uppenbart för alla som följt Aron och Jasmine i Let's Dance. Nu har du möjlighet att prova själv!

Läs mer
2022-03-08

Välkommen till den STORA PROVA PÅ-DAGEN

Parasport Värmland bjuder in till "Stora prova-på-dagen", så spara datumet 21 maj i almanackan!

Läs mer
2022-02-28

Sabina Johansson: ”Är förberedd på att hoppa in”

Sabina Johansson har under det senaste året slagit sig in i curlinglandslaget. Nu stundar hennes första paralympiska spel. – Paralympics är något jag har sett fram emot att få uppleva och nu är det snart verklighet, det känns helt fantastiskt kul, säger hon.

Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet