Arkiv

2021-04-01

Glad Påsk 2021

Vi - styrelse och personal för Neuro Karlstad med omnejd - önskar er alla en Glad Påsk med förhoppningar om en helg med lediga dagar och fint väder!

Läs mer

Niklas Altermark - Avslagsmaskinen

Neuro Malmö erbjuder den 29 mars klockan 17 en digital föreläsning med Niklas Altermark som är docent och forskare i statsvetenskap vid Lunds universitet. Hans forskning handlar om funktionshinder- och välfärdspolitik.

Läs mer
2021-03-12

Internationella parkinsondagen 11 april

Internationella parkinsondagen infaller 11 april varje år. I år står vi inte på CSK, som ni förstår, men vi vill ändå uppmärksamma dagen så gott vi kan!

Läs mer
2021-02-26

Sällsynta dagen

Varje år uppmärksammas de sällsynta diagnoserna med en egen dag - som i sig är sällsynt. Nämligen 29 februari. Så i år uppmärksammar vi dagen den 28 februari i stället!

Läs mer

Ta kontrollen över din blåsa och tarm!

Neuro Uppsala-Knivsta bjuder in alla intresserade till en onsdagsträff med Fredrik Söderlund, från Wellspect, som kommer att presentera hur man kan styra och ta kontrollen över sin blåsa och tarm.

Läs mer

Caféträff på väg!

I april månad träffas vi och tar en gemensam promenad - till fots, på hjul med egen kraft eller på hjul som drivs med elkraft.

Läs mer

Caféträff i katternas månad

I mars månad träffas vi digitalt och pratar om katter. Anslut gärna och berätta dina bästa katthistorier! Vi vill uppmärksamma våra fyrfota, pälsklädda vänner och dela med oss av goda minnen.

Läs mer

Årsmöte på gång!

2021-års möte blir på Riksförbundets inrådan digitalt, men kanske någon kan vara på plats. Huruvida detta kommer att vara möjligt återstår att se.

Läs mer

Medlemsmöte med ett kulturquiz

Åres första medlemsmöte blir som ni förstår digitalt och i form av ett quiz, som vi har fått ta del av från Neuro Uppsala-Knivsta.

Läs mer

Tove Nilsson - från rullstol till gångband

Den 23 januari klockan 10 kan du lyssna på en gripande historia om hur Tove som 17-åring fick en stroke.

Läs mer