Arkiv

Mellandagsfika med knäckfrågor

Rehab C-län ordnar en fikastund online för ökad gemenskap under årets mörkaste tid!

Läs mer
2021-12-08

Vi säljer julkalendrar och lotter till uppesittarkvällen!

Även i år har vi julkalendrar och lotter till uppesittarkvällen att köpa. Hör bara av dig till oss på kansliet om du är intresserad!

Läs mer
2021-12-03

Fjärde söndagen i advent är snart här!

Advent kommer av det latinska uttrycket ”adventus Domini” som betyder ”Herrens ankomst” och det är förstås Jesus ankomst på juldagen, som man väntar på.

Läs mer

Medlemsmöte: ”En mamma på villovägar”

”Karin Malmström var 46 år då hennes liv förvandlades för alltid. När hon snubblade och föll från sin balkong 2004, fick hon hjärnskador som hon sedan dess levt med. Skador som ingen kan se, men som varje dag påverkar hennes liv.”

Läs mer

Julmys på gång! Hoppas att ni har laddat med pepparkakor och glögg!

Vi planerar för en liten överraskning i digital form med jultema! Vi vill bjuda på någon slags musikalisk underhållning samt ett litet quiz som en utmaning för de ”små grå”!

Läs mer

Välkommen på Adventsfika!

Julen närmar sig och det är redan dags för vår traditionella adventsfika! Vi hoppas att som vanligt kunna bjuda på lussekatter, pepparkakor och annat gott. Lite lotter och julkalendrar kommer också att finnas för den intresserade.

Läs mer
2021-11-05

Om funktionsvariation och scenkonst

Konferensen, som är kostnadsfri, arrangeras inom ramen för festivalen DansFunk 3.0 (11–21 november). Välkommen att följa den på plats på Skånes Dansteater eller via live-streaming-länk!

Läs mer
2021-10-25

Holiyoga online hösten 2021

Karin Westrins uppskattade Holiyoga online har fortsatt även under hösten 2021. Några tillfällen återstår till och med 9 november. Varje tisdag klockan 15.00 leder Karin oss igenom passet på ca 60 minuter.

Läs mer
2021-10-05

Nationella anhörigdagen 6 oktober

En neurologisk diagnos påverkar inte bara den som fått sjukdomen. Även för anhörig kan det innebära en drastisk förändring av livet. Starka känslor, tvivel och vanmakt är vanliga reaktioner.

Läs mer
2021-09-24

Internationella ataxidagen - International Ataxia Awareness Day

Internationella ataxidagen den 25 september syftar till att öka medvetenheten om den neurologiska diagnosen och symtomet ataxi.

Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet