Alla nyheter

Neuro Malmö bjuder in - Sitt-zumba online

Sitt-Zumba online fortsätter hela hösten. Onsdagar 15.30 Klicka och du hittar allt du behöver veta. HÄNG PÅ!

Läs mer

Holiyoga online

Med start 6 oktober och under 10 veckor erbjuder vi dig gratis Holiyoga online. Varje tisdag klockan 15.00 leder Karin Westrin oss igenom passet på ca 60 minuter.

Läs mer
2020-09-08

Ordföranden informerar 2

Kort information från Rosita Ottosson 8 september 2020.

Läs mer

Aktiviteter online fortsätter i höst!

Föreningsutveckling - södra Sverige fångar upp och lägger ut aktiviteter som andra föreningar i Neuro bjuder in till. Kanske är det något som lockar dig. Sitt-zumba, quiskväll, föreläsningar, fika med mera.

Läs mer

Fika On-line

Anette Strandberg, föreningsutvecklare för Neuro i södra Sverige bjuder in till fika online. Kika in du också!

Läs mer

Senaste nytt om MS - digital föreläsning

1 oktober bjuder Neuro och MS-registret som i år har 20-årsjubileum in till en lärorik digital föreläsning om MS - multipel skleros. Talar gör några av Sveriges främsta specialister inom MS-vård, representanter från MS-registret och patientföreträdare från Neuro.

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider - 3

Sista gången av 3 i föreläsningsserien där ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering lyfts. Avslutningsvis pratar Anneli om vad som är viktigt för var och en i en krissituation. Även om det är en svår situation hur kan man göra för att ändå må bra?

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider - 2.

Nummer 2 av 3 i föreläsningsserien där ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering lyfts. Idag fokuserar vi på grubbel, problemlösning, acceptans och hur man kan hantera svåra känslor. Psykolog Anneli Skogsberg guidar oss under en halvtimme och avslutas med 15 minuters frågestund.

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider.

I en föreläsningsserie om 3 tillfällen lyfts ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering. Vad händer inom oss och vad kan man göra åt det? Psykolog Anneli Skogsberg kommer att guida oss under en halvtimme per gång och varje tillfälle avslutas med 15 minuters frågestund.

Läs mer
2020-05-12

Planteringstips!

Neuro Halmstad bjuder på nytt in till en kreativ stund. Tillsammans med Maj-Britt och Ina kommer vi den här gången att inspireras till att plantera ihop vackra krukor. Klicka och du kommer att få veta allt du behöver.

Läs mer