Alla nyheter

Fika On-line

Anette Strandberg, föreningsutvecklare för Neuro i södra Sverige bjuder in till fika online. Kika in du också!

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider - 3

Sista gången av 3 i föreläsningsserien där ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering lyfts. Avslutningsvis pratar Anneli om vad som är viktigt för var och en i en krissituation. Även om det är en svår situation hur kan man göra för att ändå må bra?

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider - 2.

Nummer 2 av 3 i föreläsningsserien där ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering lyfts. Idag fokuserar vi på grubbel, problemlösning, acceptans och hur man kan hantera svåra känslor. Psykolog Anneli Skogsberg guidar oss under en halvtimme och avslutas med 15 minuters frågestund.

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider.

I en föreläsningsserie om 3 tillfällen lyfts ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering. Vad händer inom oss och vad kan man göra åt det? Psykolog Anneli Skogsberg kommer att guida oss under en halvtimme per gång och varje tillfälle avslutas med 15 minuters frågestund.

Läs mer
2020-05-12

Planteringstips!

Neuro Halmstad bjuder på nytt in till en kreativ stund. Tillsammans med Maj-Britt och Ina kommer vi den här gången att inspireras till att plantera ihop vackra krukor. Klicka och du kommer att få veta allt du behöver.

Läs mer
2020-04-06

Ordföranden informerar

Kort information från Rosita Ottosson 1 april 2020.

Läs mer
2020-04-06

Onlineaktiviteter istället för fysiska möten

Under den nuvarande coronaviruspandemin har flera av föreningarna i förbundet Neuro tänkt nytt. Ordinarie föreningsaktiviteter ställs inte in utan hålls online via Internet.

Läs mer

Neuro Malmö bjuder in - Sitt-zumba online

Sitt-Zumba online fortsätter under sommaren. Onsdagar 10.30-11.00. Klicka och du hittar allt du behöver veta. HÄNG PÅ!

Läs mer
2020-01-23

Färdtjänst och riksfärdtjänst

Nytt från och med 1 januari 2020.

Läs mer
2019-09-09

Så blev våra dagar på Valje!

Länsförbundet bjöd in alla medlemmar i länet. "Kroppskännedom och diagnoskunskap" var temat för dessa dagar på Valjeviken

Läs mer