Pixabay: Frostbitet blad
Pixabay: Frostbitet blad

Neuro Västervik

c/o Rosita Ottosson - Markörgatan 42 A - 593 51 Västervik SE

070-6030773 - vastervik@neuro.se

Tjustbygdens Sparbank konto: 8422-8 3124698-6

Välkommen till Neuro Västervik

Vi börjar så smått öppna upp för att träffas igen. Vi är många som längtar efter att träffas "på riktigt" efter lång tid av isolering. 

Men ännu är inte allt som "normalt" och även under hösten ordnar flera av Neuros föreningar digitala aktiviteter via Zoom och då öppnar sig nya möjligheter att även bjuda in andra än sina egna medlemmar att delta. 

Gå in i Kalendern för att se allt som erbjuds!

Föreningsutveckling - Södra Sverige är ett försöksprojekt under minst två år där Neuro Västervik ingår, och som lägger ut information om aktiviteter som är på gång framöver på sin sida, egna och andras. Projektledaren heter Anette Strandberg.

Vi är en ideell och fristående förening som styrs av dig som medlem. Vi arbetar för att förbättra situationen för personer med neurologiska sjukdomar och skador samt för deras anhöriga.

Viktiga delar i vårt arbete är att medverka till att bryta isolering och skapa gemenskap. Vi ger medlemmar och deras anhöriga möjlighet att träffas. Våra medlemmar har genom våra aktiviteter möjlighet till resor, utflykter och annan rekreation.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet