Alla nyheter

2020-09-21

Kalender

En gemensam kalender finns nu på våra sidor.

Läs mer

Holiyoga online

Med start 6 oktober och varje tisdag i 10 veckor kan du nu delta i Holiyoga online. Karin Westrin leder oss igenom passen på ca 60 minuter.

Läs mer

Aktiviteter online fortsätter i höst!

Föreningsutveckling - södra Sverige fångar upp och lägger ut aktiviteter som andra föreningar i Neuro bjuder in till. Kanske är det något som lockar dig. Sitt-zumba, quiskväll, föreläsningar, fika med mera.

Läs mer

Senaste nytt om MS - digital föreläsning

1 oktober bjuder Neuro och MS-registret som i år har 20-årsjubileum in till en lärorik digital föreläsning om MS - multipel skleros. Talar gör några av Sveriges främsta specialister inom MS-vård, representanter från MS-registret och patientföreträdare från Neuro.

Läs mer

Fika On-line

Annette Strandberg, föreningsutvecklare i södra Sverige - I dessa karantäntider så kan det kännas lite ensamt , det gör det i alla fall för mig nu när jag jobbar så mycket hemifrån. Så kom och fika med mig online via den här länken:

Läs mer
Ändrat bilstöd
2020-08-19

Ändrat bilstöd

Höjda tilläggsbidrag och ändrade regler som kan ge fler rätt till bilanpassning. 1 oktober 2020 träder en ny lag i kraft.

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider - 3

Sista gången av 3 i föreläsningsserien där ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering lyfts. Avslutningsvis pratar Anneli om vad som är viktigt för var och en i en krissituation. Även om det är en svår situation hur kan man göra för att ändå må bra?

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider - 2.

Nummer 2 av 3 i föreläsningsserien där ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering lyfts. Idag fokuserar vi på grubbel, problemlösning, acceptans och hur man kan hantera svåra känslor. Psykolog Anneli Skogsberg guidar oss under en halvtimme och avslutas med 15 minuters frågestund.

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider.

I en föreläsningsserie om 3 tillfällen lyfts ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering. Vad händer inom oss och vad kan man göra åt det? Psykolog Anneli Skogsberg kommer att guida oss under en halvtimme per gång och varje tillfälle avslutas med 15 minuters frågestund.

Läs mer
2020-04-20

Verksamhetsplan 2020

Läs mer