Alla nyheter

Känslomässig hantering i coronatider - 3

Sista gången av 3 i föreläsningsserien där ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering lyfts. Avslutningsvis pratar Anneli om vad som är viktigt för var och en i en krissituation. Även om det är en svår situation hur kan man göra för att ändå må bra?

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider - 2.

Nummer 2 av 3 i föreläsningsserien där ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering lyfts. Idag fokuserar vi på grubbel, problemlösning, acceptans och hur man kan hantera svåra känslor. Psykolog Anneli Skogsberg guidar oss under en halvtimme och avslutas med 15 minuters frågestund.

Läs mer

Känslomässig hantering i coronatider.

I en föreläsningsserie om 3 tillfällen lyfts ämnet känslor i denna tid av pandemi och isolering. Vad händer inom oss och vad kan man göra åt det? Psykolog Anneli Skogsberg kommer att guida oss under en halvtimme per gång och varje tillfälle avslutas med 15 minuters frågestund.

Läs mer

Fika On-line

Annette Strandberg, föreningsutvecklare i södra Sverige - I dessa karantäntider så kan det kännas lite ensamt , det gör det i alla fall för mig nu när jag jobbar så mycket hemifrån. Så kom och fika med mig online via den här länken:

Läs mer
2020-04-20

Verksamhetsplan 2020

Läs mer
2020-04-20

Rapport från ombudsmötet 8 april 2020

Rapport från årets ombudsmöte. Läs verksamhetsberättelsen från 2019, ny aktivitetsplan för 2020 och protokollet från mötet.

Läs mer
Om oss
2020-04-19

Om Neuro Kalmar län

Styrelsen i Neuro Kalmar län, representation och olika uppdrag.

Läs mer
2020-04-06

Information från styrelsemöte 26 och 30 mars

På grund av Coronavirusets framfart genomfördes styrelsemötet som videomöte. Inbokade tiden blev knapp, därav två möten.

Läs mer

Neuro Malmö bjuder in - Sitt-zumba online

Sitt-Zumba online fortsätter under sommaren. Onsdagar 10.30-11.00. Klicka och du hittar allt du behöver veta. HÄNG PÅ!

Läs mer
2020-03-30

Hur kul kan det bli - i en rabatt?

Hur kul kan det bli – i en rabatt? Frågan är verkligen berättigad. I synnerhet om den som ställer frågan är min väninna från storstadens asfaltsdjungel. Monika funderar i Coronatider

Läs mer