Neuro Borås

Torstensongatan 1 - 503 42 Borås SE

033-41 17 74 - boras@neuro.se

Välkommen till Neuro Borås.

Vi hälsar Er välkomna till de aktiviteter som anordnas i föreningen. Vi är en lokal förening som bedriver många olika aktiviteter för våra medlemmar. Vi försöker alltid att ordna det du som medlem kan önska. Kontakta vårt kansli eller styrelsen så skall vi se vad vi kan göra för dig.

Neuro är en ideell och fristående organisation som styrs av dig som medlem. Vi arbetar för att förbättra situationen för personer med neurologiska sjukdomar och skador, samt för deras anhöriga.

Viktiga delar i vårt arbete är att medverka till att bryta isolering, skapa gemenskap och ge medlemmarna och deras anhöriga möjlighet att träffas. Våra medlemmar har genom våra aktiviteter möjligheter till resor, utflykter och annan rekreation i Neuros regi.

Hjärtligt välkommen som medlem!

Ju fler vi blir desto mer syns vi:

  • Upptäck vad vi kan göra för dig utan att det kostar någonting. Ställ alla frågor du kan komma på, utnyttja vår rådgivning eller vårt rättsombud. Delta i någon av våra aktiviteter och upplev det starkaste skälet att vara med i Neuro Borås.
  • Du kan få hjälp av rättsombud vid tvister om personlig assistans, försäkringskassan, ledsagare mm.
  • Du får medlemstidningen Reflex med artiklar om olika aktiviteter som bedrivs i Neuros regi.
  • Du får rabatterbjudande i olika företag via Neuro.
  • Du är välkommen att delta våra aktiviteter som Rehab - Badet. Sjukgymnastik och mycket mer, som Neuro i Borås anordnar.