Hej Alla som är intresserade av E-Hälsa och som vill lyssna på olika föredragare!

Vi i Neuro Blekinge vill på detta sätt informera om, att Ni redan nu planerar in datumet måndagen den 2 oktober i Din kalender.

Då anordnar vi, Neurodagen, en inspirerande och kostnadsfri konferens med årets tema; ”Är patienten rustad för E-Hälsa”. När det gäller denna digitala mötesplats så har man en väldigt varierande upplevelse när det gäller användningen av digital teknik i ett hälsosammanhang. Trots en bred användning av E-hälsolösningar finns det fortfarande en stor andel som aldrig använt E-hälsotjänster.

Vi kommer att vara på Blue Science Park, Campus Gräsvik 2, Karlskrona. Eftersom semestrarna nu är uppdelade i olika perioder och inte är enbart s.k. industrisemestern, så känner vi att vi vill lämna informationen redan nu till Er, men det kommer en inbjudan med programpunkter samt till vem Ni anmäler Er och sista anmälningsdatum och alla uppgifter som behövs, då kan Ni anmäla Er. Denna inbjudan är så Ni inte boka in något annat utan att Ni boka in vår Neurodag måndagen den 2 oktober 2023.

Vi kommer att samverka med Blue Science Park och Frösunda Personlig Assistans, det ska bli mycket spännande. En rapport med temat; E-Hälsa är framtagen från Neuroförbundet och denna kommer att redovisas av Fanette Caudron.

Tommy Brånhede, Innovationsstrateg Region Blekinge, kommer att föreläsa om projekt där man använder VR/AR vid rehab för whiplash-skador.

Men det kommer mera så vi avslöja inte allt här i denna förinformation.

Tänk att Henrik Widegren kommer till vår dag.  Han är läkare och foniater (specialist i röst, tal- och sväljrubbningar) vid Skånes Universitetssjukhus. Han är medlem i panelen i SVT:s Fråga Lund och skriver krönikor för Dagens Medicin. Han säger att humor ska vi ta på högsta allvar. Denna dag få Ni inte missa.

Arbetsgruppen arbetar för att få så många utställare som möjligt ska vara på plats. Vet Ni om någon/ra som skulle kunna vara utställare så hör av Er via mail. När det gäller utställare så maila det till mailadressen som inbjudan kommer ifrån, detta kan Ni göra omedelbart då dem behöver information.

När Ni anmäler Er då inbjudan kommit till Er i slutet av augusti/början på september, så kommer Ni att få en bekräftelse. Om inte en bekräftelse har kommit inom fem arbetsdagar efter Er anmälan så hör av Er omgående så inte något blivit fel. Tänk på att först till kvarn…

 

Med vänliga sommarhälsningar
Arbetsgruppen för Neurodagen

Samarbetspartner; Blue Science Park och Frösunda Personlig Assistans.