Om Neuro Västerås

Neuroförbundet Västerås är en förening med cirka 140 medlemmar i Västerås med omnejd.

Idag finns endast Fagersta och Västerås kvar som lokalföreningar i länet. Västerås har därför medlemmar i Hallstahammar, Arboga, Kungsör, Köping, Surahammar och Sala. Är du intresserad av att starta upp en lokalförening med stöd av oss hör av dig till någon i styrelsen.

Vi har medlemsträffar där vi utvecklas, njuter, umgås och lär oss om vartannat. Vi ordnar resor, kryssningar, temadagar, teaterbesök, bio, bowling, yoga och vinprovning samt föreläsningar m m. Saknar du något eller vill hitta på något hör gärna av dig! Alla tips tas tacksamt emot. 

Vi jobbar även intressepolitiskt genom olika arbetsgrupper i alltifrån KHR (kommunala handikapprådet) till hjälpmedelsgruppen. Vi har idag inget bemannat kansli men vi i styrelsen gör vårt bästa för att svara på de frågor du har. Vi har lokaler på Eriksborg, ingång 25.

Vill du bli medlem kontakta oss via e-post eller telefon som du hittar under Kontakt.

Sedan 2010 finns vi även på Facebook, där vi lägger ut aktiviteter och nyheter.

Länk till vår Facebooksida  https://www.facebook.com/neuroforbundetvasteras/

P g a rådande covid 19 pandemi (corona) har vi inga aktiviteter inbokade förutom årsmötet.

 

Innehållsansvarig: Elsi-Marie Andreasson

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet