Bild på krokus
Bild på krokus

Vårprogrammet 2022

Nu är snart Våren här och vi kan börja träffas i våra nya lokaler!

Även om det brukar dröja till april innan våren infaller hos oss i Norra Sverige gäller Neuro Skellefteås Vårprogram redan nu från mars månad. I bifogat Vårprogram kan du se alla våra aktiviteter för perioden mars – april – maj 2022

Liksom tidigare innehåller programmet en blandning av olika aktiviteter för er medlemmar:

-  styrketräning och bad

-  fikaträffar

-  lunchträff

-  utflykt med kaffe och korvgrillning

-  iPad grundutbildning

-  samt två medlemsmöten som vi tyvärr fick ställa in på grund av pandemin tidigare i vinter.

Dessutom har vi i vanlig ordning vårt årsmöte i mars. Glöm inte att anmäla dig – vi bjuder på kaffe/te och smörgåstårta!

Nytt för i år är att vi flyttat till nya lokaler på Skeppargatan 16 tillsammans med övriga funktionshindersföreningar i Skellefteå. Där finns bland annat ett större mötesrum och en stor matsal – bägge lämpliga för t.ex. medlemsmöten. Därför har vi bokat våra två medlemsmöten och årsmötet i dessa lokaler. Förhoppningsvis ska inte pandemin och risken för smittspridning lägga några hinder i vägen under våren.

Tillgängligheten till vårt nya ”Föreningarnas Hus” håller på att ses över. Det gäller bland annat det kort- och kodsystem som ska användas vid ingångarna.

Det finns fyra ingångar. Förutom huvudingången med sina stentrappor, som inte är anpassad på något sätt, finns en ingång i markplan på södra sidan (innergården) med direktåtkomst till hiss. Den kan t.ex. användas om man använder rullstol eller rullator.

Sedan finns en mindre ingång mot norra sidan (Kanalgatan) som inte är anpassad samt en ingång med ramp mot östra sidan (Max) som kan användas om man har rullator eller elmoped. Mer information om lokalens tillgänglighet kommer att skickas ut senare

Varmt välkommen till vårens aktiviteter!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen gm Stellan Berglund