Sittande YOGA

Under fem tisdagkvällar med start den 1 oktober är du åter igen välkommen att prova på sittande YOGA.

Vårens stolyoga med Charlotte Nästén blev mycket omtyckt. Vi har därför bokat in ytterligare 5 pass med Charlotte under hösten 2019. Observera att vi denna gång kommer vara på Medlefors folkhögskola. Samling första tillfället innanför entrén, vid receptionen kl 15.40

Datum tisdagarna 1, 8, 15, 22 och 29 oktober 2019
Tid kl.16-17 (arr. från Neuro Skellefteå finns där från kl. 15.30) Kom gärna i god tid så vi kan starta  kl 16.
Plats Medlefors folkhögskola, lokal "Skalman" i samma hus som receptionen. Lokalen är 1 trappa ned. Hiss finns .
Adress Medleforsvägen 2, Skellefteå

Anmälan senast tisdag 17 september till
Anki Stenberg 0910-515 92, 070-556 83 31
anki.stenberg.as@gmail.com

Avgift 300 kr för medlem och 500 kr för övriga (i mån av plats)
Betalas innan kursstart via Pg 48 97 22-9 eller Swish 1230008714  Märk med YOGA och ditt namn, så vi vet vilken aktivitet det gäller och vem som betalat. Viktigt anmäla dig innan du betalar in avgiften.

Stolyoga är en lugn och enkel yoga som passar alla. Vi fokuserar lite extra på andetaget, ryggen och lugn och ro. Vi gör mjuka rörelser och du deltar utifrån din förmåga. Du kan välja att yoga sittande på stol, i rullstol eller på yogamatta på golvet.

Bra tänka på är att klä dig i mjuka, sköna kläder. Ta med en varm tröja (gärna med huva) och en filt att använda vid avslappningen som avslutar passet. Varma sockar rekommenderas också. Ta även med en yogamatta om du vill använda en sådan.

Yogalärare Charlotte skriver om sig själv: Norrländsk yogalärare och socionom. Älskar livet på landet, skogen, fjällen, sommarbad i sjön och tystnaden. Jag finner lugnet i yogan och vill ge det vidare till andra.
Varmt välkommen som du är!
Charlotte Nästén, Certifierad yoga och meditationslärare, YoganästetVi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet