Neuros förbundskansli

Växel: 08-677 70 10 | Mejladress: info@neuro.se

Kontakta oss

 • Katarina Gustafsson

  Katarina Gustafsson

  Kanslichef Tel: 070-4619453
 • Kristina Ackzén

  Kristina Ackzén

  Verksamhetsutvecklare, medlemsrekrytering Tel: 076-001 70 29
 • Katarina Aldelin

  Katarina Aldelin

  Medlems- och anhörigverksamhet Tel: 076-001 70 18
 • Mattias Bredberg

  Mattias Bredberg

  Ekonomiansvarig Tel: 076-001 70 15
 • Cornelia Graje

  Cornelia Graje

  Projektledare Jag är ansvarig för planering och samordning av höstens insamlingskampanj, inklusive koordinering av cykling och aktiviteter. Kontakta mig om du vill ha mer information om kampanjen, har idéer eller vill dela med dig av tips.

  Dold talang: Har genomfört en halvklassiker.
  Tel: 072-14 38 100
 • Mia Källström

  Mia Källström

  Medlems- och fondadministratör Jag underhåller och administrerar vårt medlemsregister med ändringar såsom byte av förening, medlemstyp, betalsätt m.m.
  Anmälningar av nya medlemskap, ring vår växel 08-6777010 eller mejla medlemsuppgifter@neuro.se

  Jag administrerar även Neurofondens fondansökningar och är kontaktperson för fonden till våra föreningar samt gör utbetalningar av beslutade fondmedel från fonden.
  Tel: 076-001 70 21
 • Helene Landersten

  Helene Landersten

  Ansvarig Diagnosstöd / Kommunikatör Jag håller ihop vår diagnosstödsverksamhet med våra drygt 30 diagnosstödjare. Det är jag som i första hand svarar på mejl som kommer till diagnosstod@neuro.se. Jag har kontakt med specialister inom neurologi som hjälper oss att informera om olika diagnoser. Projektledning av föreläsningar och att skriva texter inom området neurologiska diagnoser ingår också i mitt arbete.

  Du kan även kontakta mig om du har frågor om vår grafiska profil och våra broschyrer. Jag kan också publicera på vår hemsida.

  Dold talang: Jag målar tavlor och har utställningar då och då.
  Tel: 076-001 70 24
 • Maria Lillieroth

  Maria Lillieroth

  Ombudsman, juridisk rådgivning Kontakta mig för att få hjälp i juridiska rättighetsfrågor. Jag guidar dig så att du hittar underlag som stöd för din argumentation. Jag hjälper dig med formuleringar och leder dig rätt i den juridiska processen. Du möter mig också ibland som föreläsare och krönikör.

  Dold talang: Tecknar gärna porträtt i blyerts.
  Tel: 08-677 70 10 (växel)
 • Mattias Nordgren

  Mattias Nordgren

  Webbansvarig redaktör Jag ansvarar för Neuros webb och digitala nyhetsbrev. Kontakta mig om du vill ha med nyheter eller tips i Neuroaktuellt eller Diagnosnytt. Jag är även kontaktperson när det gäller utveckling och underhåll av Neuros webb neuro.se. Tel: 076-001 70 27
 • Jenny Rundqvist

  Jenny Rundqvist

  IT-support föreningslivet Kontakta mig om du är förtroendevald och vill ha hjälp med allting som rör Office 365, till exempel föreningsmejlen, SharePoint eller Teams. Du kan även kontakta mig om du behöver hjälp med nytt lösenord till Office eller hemsidan. Jag stöttar även föreningslivet med utbildningar, antingen för en hel styrelse eller enskild person och bygger gärna en utbildning för att passa din styrelse så bra som möjligt.

  Dold talang: Har gröna fingrar och gillar att plantera.
  Tel: 076-001 70 39
 • Alfred Skogberg

  Alfred Skogberg

  PR-strateg, kommunikatör Kontakta mig om du vill tipsa om något Neuro bör uppmärksamma i någon av våra kanaler. Exempelvis i medlemstidningen Reflex.

  Dold talang: Ägde en gång en gatukioscreperia. Kan därför göra extremt goda galetter, crêpes och även baristastyle-cappucino.
  Tel: 076-001 70 17
 • PJ Tjärnberg

  PJ Tjärnberg

  Medlemskap & Föreningsliv Kontakta mig för stöd och support i föreningsarbetet. Jag vägleder er i frågor så som föreningsadministration, föreningsutveckling och föreningsutbildning. Önskar ni få besök på er hemmaplan finns givetvis den möjligheten.

  Dold talang: Stort intresse för humle.
  Tel: 076-001 70 37
 • Henrik Östman

  Henrik Östman

  Insamlingsansvarig Tel: 076-001 70 31
 • Roger Lindahl

  Roger Lindahl

  Forskningshandläggare Tel: 070-477 92 90

Innehållsansvarig: Katarina Gustafsson

Stöd oss

Din gåva gör att vi kan fortsätta kämpa för ett samhälle där alla har samma möjligheter och rättigheter.

Ge en gåva idag!

Bli medlem idag!

Rådgivning & stöd, gemenskap och opinionsbildning. För 30 kronor i månaden.

Jag vill gå med idag!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet