Arkiv

 

Arkiv

Sorgebearbetning

Vår träff med Sjukhuskyrkan om sorgebearbetning tillsammans med anhöriggruppen blev så uppskattad och efterfrågad av andra att vi nu bjuder in till en träff för alla Neuromedlemmar att delta i - oavsett vilken diagnos man har eller om man är anhörig. Så varmt välkommen den 2 mars 2022 kl 19-20.30

Läs mer
2021-08-31

Strokesnack sista måndagen i månaden

Sista måndagen i månaden kl 14-15.30 samlas ett gäng Neuromedlemmar via skärmen. Det som förenar dem är att de alla har drabbats av stroke. I gruppen får de möjlighet att prata med andra som har förståelse. Förståelse för situationer, känslor och tankar.

Läs mer

Musikkväll med Bill & Fia

Bill&Fia - en duo från Sävsjö som underhåller er dagen innan nyår med låtar från förr och nu!

Läs mer

Julkransfika

Välkommen att fika med Neuros lokalföreningar i södra Sverige! Vi fikar tillsammans och pratar om allt möjligt. Den här gången blir det kombinerat med att göra sin egen julkrans för den som vill!

Läs mer
Kom & var med!

Strokedagen 2020

För att lyfta upp diagnosen stroke lite extra i samband med årets strokedag så anordnar Neuro ett digitalt event i dessa coronatider. Tillsammans med Region Jönköpings län lär vi oss mer om stroke och rehabilitering av stroke på torsdag den 14 maj.

Läs mer

Plantering sommarkruka

Har ni också tomma krukor som väntar på att fyllas med härliga sommarblommor? Tisdag 12 maj kl 10 inspireras vi av Neuro Halmstad som planterar on-line med oss.

Läs mer

Fika on-line

I dessa karantäntider så kan det kännas lite ensamt - det gör det i alla fall för mig nu när jag jobbar så mycket hemifrån. Så kom och fika med mig online via den här länken:

Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet