Flera personer tillsammans. Illustration.

Nu är det dags för Neuropromenaden igen!

Succén Neuropromenaden är tillbaka! Neruporomenaden är ett motionsarrangemang där alla deltar på sina egna villkor. Syftet är att samla in så mycket pengar vi kan till neurologisk forskning.

Vi vill medvetandegöra att över en halv miljon människor lever med en neurologisk diagnos, till exempel MS, polyneuropati, stroke, Parkinson och epilepsi. För att lösa neurologins gåta behövs pengar till forskning.

Starta ett lag
Under årets Neuropromenad får privatpersoner, företag och föreningar möjlighet att bilda ett lag. Vänner, följare, medlemmar och kollegor kan sedan stötta laget genom sin anmälan. Alla lag och vem som samlat i mest syns i topplistan. Där ser man vilket lag som leder tävlingen och har fått ihop mest pengar till forskning. Du kan starta ett lag redan idag genom att gå in på Neuropromenadens hemsida.

Deltagaravgiften är en valfri gåva till forskning. Vid anmälan går det att välja vilket lag man eventuellt vill delta i, eller starta ett eget lag.

När du startat ditt lag får du en egen sida. Där ser man vilka som är med i ditt lag och hur mycket pengar ni har samlat in. Den sidan kan du dela på Facebook så att dina vänner kommer direkt till just din insamling.

Neuropromenaden 2024 pågår från 10 maj till 20 maj. Du och ditt lag bestämmer själva när och vad ni vill göra. Det kan vara ett engångstillfälle, en gång i veckan-, eller varje dag under perioden. Det viktiga är att du gör skillnad. Varje krona som kommer in räknas. Vi hoppas att du vill vara med och göra skillnad.

Anmälan här