Texten Sitt-Zumba mot förflackar i olika nyanser. Illustration.
Vårens Sitt-zumba ar börjat - häng med! Bild: neuro.se.

Sitt-Zumba online för våren 2024

En fantastisk medlemsförmån, för Neuromedlemmar, att vara med på Zumba Gold online! Den 1 februari, började vårens pass. Sedan kör de från februari till maj.

De körde i gång torsdagen den 1 februari kl. 10 till 10:30. Då blev det ett 'live'-pass. Sedan fortsätter de med 'live'-passen varannan vecka (ojämna veckor).

På tisdagar (jämna veckor) kl 18:30 - 19:00 är passet en inspelning,

Träningen varar i en halvtimme. Du kan ansluta ca. en kvart innan passet.

Länk till passet: https://us06web.zoom.us/j/98041666478

Vad är då Sitt-Zumba online? Jo, en rolig rörelse- och träningsform till musik. Det är gratis för medlemmar i Neuroförbundet och enkelt att vara med på. Passar alla, oavsett ålder eller funktionsvariation. Man gör vad man själv vill och kan.

Zumba-instruktören Ljubica leder ett träningspass till medryckande musik. Hon visar och förklarar tydligt de olika rörelserna. Du gör det du kan och orkar. Innan du vet ordet av så har du dansat både tango, cha-cha och vals. Här kommer en kortare instruktion och ett smakprov. Le, skratta och ha ett kul träningspass.

Du laddar ner Zoom-appen via antingen App Store eller Google Play. Eller bara klicka på länken https://us06web.zoom.us/j/98041666478.

Hur installerar jag Zoom-appen?

Klicka på möteslänken ovan. Det kommer upp en fråga om du vill installera Zoom-appen på din enhet. Gör det genom att följa instruktionerna.

För mer information: Sitt-Zumba online | Neuro

Varmt välkomna!