Sitt-Zumba online

Neuro Malmö fortsätter att erbjuda alla neuromedlemmar i hela Sverige att vara med på Zumba Gold online!

Länk: https://us06web.zoom.us/j/98041666478

Vi börjar vårens Sitt-Zumba online, eller Zumba Gold som det också heter, den 25 januari klockan 15:30. Vi ses väl då? Tipsa gärna en vän :-)

OBS! OBS! OBS! Onsdagen den 15 mars kommer att bli ett litet specialtillfälle. Eftersom instruktören inte är tillgänglig, kommer vi att köra ett inspelat pass.

VÄLKOMNA

Vi kör lite kombinerat digitalt och fysiskt i Neuro Malmö föreningslokalen på Ängelholmsgatan 6. De som vill och kan träffas och kör Sitt-Zumban i lokalen. Men... instruktören är med digitalt.

Onsdagar klockan 15:30 kommer vår instruktör Ljubica att köra Sitt-Zumba digitalt via Zoom. Tillsammans kan vi alla vara med på denna friskvårdsaktivitet.

Var med online via Zoom på datorn, surfplattan eller telefonen.

Vår instruktör Ljubica leder ett pass till medryckande musik. Främst är detta Sitt-Zumba men har du gott om plats så prova att stå. Hon visar och förklarar tydligt de olika rörelserna. Du gör det du kan och orkar. Innan du vet ordet av så har du dansat både tango, cha-cha och vals. Här kommer ett smakprov.

Le, skratta och ha ett kul träningspass.

Se introduktion online:

 

VÄLKOMMEN att zumba med oss!!

Innehållsansvarig: Neuro Malmö

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet