Medlemsmöte

Vi hälsar alla Kaprifolare välkomna till vårt årliga medlemsmöte
Lördagen den 15 september 2018 kl. 13.00-16.00
på Ödsmåls Församlingshem.

Till årets medlemsmöte kommer personal från Sjöräddningssällskapet i Stenungsund för att informera oss om bl.a  sjösäkerhet mm, vi kommer att få ställa de frågor som vi har funderingar kring.

Vi kommer att diskutera vad vi har gjort under 2018 och vad vi kommer att göra under resten av året, och vi vill ha era medlemmars åsikter om det vi har gjort och vad vi ska söka bidrag till under 2019.
Det är viktigt att vi är många medlemmar som har önskemål om vilka aktiviteter vi ska söka bidrag för under 2019.

Program:

- Inledning
- Höstens aktiviteter och vad skall vi söka fondmedel för 2018
- Fikapaus (då vi bjuder på smörgåstårta samt dricka
  och efteråt kaffe med kaka)
- Information från Räddningstjänsten i Stenungsund
- Avslutning

Ta gärna med en anhörig eller vän till mötet!

Din anmälan till medlemsmötet vill vi ha senast  den 7 september 2018.

Du kan anmäla dig till
Kay Lithander 0303-778190 eller
Janet Rutgersson 0303-773921

                                

Välkomna!
Styrelsen Neuroförbundet Kaprifol

Reportage

Kaprifols medlemsmöte den 15 september 2018

Lördag den 15 september höll Kaprifol sitt medlemsmöte på Ödsmåls församlingshem.  Det var 28 deltagare som var med på medlemsmötet där vi berättade vad vi har gjort under året och vad som vi har planerat för resten av året. Deltagarna frågades vad de önskar för aktiviteter som vi ska söka bidrag för 2019, något som vi gör varje år och utifrån de önskemål som framförs och går att genomföra söker vi fondmedel till.
För våren är det stående inslaget en teater på våren och Kaprifoldagen, som blir till
Universeum i Göteborg någon gång i mars månad och teatern blir till Lorensbergs-teatern i april månad.
En förfrågan om det fanns intresse av en medicinsk quigong som är en lugn yoga som görs sittande eller stående. Efter att deltagarna föreslagit olika aktiviteter som vi kan söka fondmedel till var det tid för smörgåstårta och kaffe o kaka efteråt.
Klockan 15.00 kom Peter o Mikael från Stenungsund sjöräddningen och
informerade om vad som gäller att tänka på när man är på sjön. Vid akut läge ring 112, SOS Alarm, då blir du kopplad till Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC) som bedömer ditt läge och kallar ut oss och/eller andra enheter. Mikael berättade att han var med och startade Gula Båtarna, ett projekt där sjöräddningssällskapet räddar liv på
Medelhavet. Det var en mycket intressant information även för de som mest håller till på landbacken. Vi tackade dom med en varsin hjärtformad chokladask.

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet