Alla nyheter

2022-02-01

Digitalt museum på Värmlands Museum

Värmlands Museums samlingar består av arkeologiska och kulturhistoriska föremål som t. ex. konst, fotografier och dokument. På Digitalt Museum visas valda delar ur samlingen digitalt, likaså visas highlights ur samlingarna där du kan följa med på en visning av utvalda verk ur museets konstsamling.

Läs mer
2022-01-14

Fritidsbanken

På Fritidsbanken lånar du sport- och friluftsutrustning gratis i 14 dagar.

Läs mer
2021-12-06

Norrbacka-Eugeniastiftelsen

Stiftelsen beviljar bidrag till personer som har varaktig fysisk rörelsenedsättning som inte beror på normalt åldrande. Barn och ungdomar har företräde. Personer med enbart annan funktionsnedsättning är inte berättigade till bidrag.

Läs mer
2021-11-08

Felix Neuberghs stiftelse

Doktor Felix Neuberghs stiftelse är bara en av de fonder och stiftelser där du kan försöka söka medel för "Vård och hjälp till i Sverige boende behövande ålderstigna, sjuka eller handikappade".

Läs mer
2021-08-30

Trivselaktivitet tillsammans med lokalföreningarna i länet!

Lördagen den 14 augusti samlades medlemmar från Neuro Karlstad med omnejd tillsammans med medlemmar från Neuros lokalföreningar i Arvika, Kristinehamn och Säffle-Åmål.

Läs mer
2021-05-21

Digital intervju om forskning kring fatigue och MS

MS-dagen närmar sig och ifjol uppmärksammade Neuro MS-dagen med en digital intervju om en forskningsstudie för att motverka symtomet fatigue. Det kallas även hjärntrötthet och är ett vanligt symtom för alla som lever med MS - multipel skleros.

Läs mer
2021-03-29

Tips om kläder för funktionshindrade

Här presenteras olika länkar till butiker med specialinriktning på funktionshindrade.

Läs mer
2021-03-10

Glöm inte att träna!

I dessa tider där de flesta av oss har måst stanna hemma och inte har kunnat träffa någon är det ändå viktigt att vi har rört på oss. Därför ger vi - via Neuro Malmö - förslag på träningsfilmer som du kan använda för att träna när du själv vill alt. delta på ett online pass vid en bestämd tid.

Läs mer
2021-02-15

Välkommen till Fredags Hörnan!

Neuroförbundet Göteborg startar egen Youtube-kanal och bjuder på intervjuer, mat, musik och mycket annat!

Läs mer
2021-01-29

Neuro Värmlands län

Länsförbundet i Värmland arbetar med att påverka våra beslutsfattare på länsnivå med fokus på hälso, sjukvård och rehabilitering. På länsförbundets hemsida kan du också finna aktuell samhällsinformation och stödinsatser som kan vara till hjälp för dig.

Läs mer