Foto på Helene Landersten, kommunikatör på Neuro

Varför ska man bli medlem i Neuro?

Lyssna gärna på MS-podden! I "avsnitt 24. Neuro och Helene" kan du höra om allt viktigt arbete som Neuro gör och vad du får och bidrar till som medlem. Helene som själv har ms och arbetar som kommunikatör på Neuro berättar också lite privat.

MS-podden ställer frågor om allt från råd och stöd och hur Neuro vill påverka samhället. Helene Landersten som är kommunikatör på Neuro förklarar vad det innebär att ha tillgång till diagnosstöd och rättsombud.

Du får också ta del av hur föreningslivet fungerar med olika aktiviteter som kan ge nya kontaktnät och inspiration. Att vara medlem innebär även att du ger stöd till Neuros arbete att påverka politiker och beslutsfattare i frågor som rör alla som lever med neurologiska diagnoser. Dessutom bidrar du till att vi kan ge bidrag till forskning.

Helene berättar lite om sin egen ms, hur hon fick hjälp av diagnosstödjare och hur hon började arbeta på Neuro. Du får höra lite om utmaningar med hjärntrötthet och att acceptera sin diagnos, vilket inte alltid är så lätt.

Vi hälsar alla som vill varmt välkomna att bli medlemmar och stödja vårt arbete. Du måste inte själv ha en diagnos för att vara med.

Varmt stort tack Hanna för vår medverkan i MS-podden!

Foto på MS-poddens vinjett

Lyssna här

Från mobilen kan man hitta MS-podden från appen Podcaster.