Förbundsordförande för Neuro öppenhjärtig om Neuropromenaden 2021

Gå, rulla eller spring Neuropromenaden 8-16 maj 2021. Neuros förbundsordförande Lise Lidbäck berättar i det här textade filmklippet om Neuropromenaden, som i år 2021 går av stapeln mellan den 8-16 maj. Allt till förmån för att samla in pengar till den neurologiska forskningen.

Gå, rulla eller spring Neuropromenaden 8-16 maj 2021. Neuros förbundsordförande Lise Lidbäck berättar i det här textade filmklippet om Neuropromenaden som i år 2021 går av stapeln mellan den 8-16 maj. Hon påminner oss också om vad vi åstadkom under Neuropromenaden 2020.
Neuropromenaden arrangeras årligen av förbundet Neuro www.neuro.se

Därför arrangeras årligen Neuropromenaden

Syftet med Neuropromenaden är att samla in pengar till forskning om neurologiska sjukdomar och symtom, exempelvis MS, Parkinson, stroke och polyneuropati. Genom att delta är du dessutom med och medvetandegör att en halv miljon personer i Sverige lever med neurologisk diagnos.

Nästa Neuropromenad är den 8-16 maj 2021

Så går det till: Anmäl dig och ge en valfri gåva till forskningen. Du deltar i promenaden genom att gå, rulla eller springa valfri sträcka. På egen hand eller tillsammans med någon.

Kalle och Joanna i Neuro Göteborg tog initiativet

Hör initiativtagarna till Neuropromenaden, Kalle och Joanna Berg i Neuro Göteborg i den här episoden av Neuropodden 

 

Innehållsansvarig: Håkan Sjunnesson

Vill du veta mer?

Nyhetsbrevet kommer en gång i månaden och innehåller nyheter från vår verksamhet och information om aktuell forskning inom neurologi.

Ja, tack!