Tillgänglighetsdag 24 maj 2018

Tillgänglighetsdag för alla på Mor Kerstins torg, Kinna torsdag den 24 maj 2018 start kl.13.00

Det kommer att finnas möjlighet att fika, lyssna på Lars Sörbom trubadur, arbetsförmedlingen och försäkringskassan är inbjudna.
Det kommer att finnas utställare från Arbetsförmedlingen, Fixartjänst.
Det kommer att vara tillgång till att prova hinderbana för synskadade, samt övningar så som att bygga torn och lägga taktila tärningar i rätt ordning. Det kommer att finnas en hinderbana för rullstolar.
Två arbetsterapeuter från kommun rehab kommer och instruerade i hur man kör rullstol, efter det är det dags för en tur på rullstolshinderbanan, den klockades och tider jämfördes mot andra åkare.
Det ordnades tipspromenad 10 frågor. Vinnaren annonseras i Markbladet.
Även daglig verksamhet – snickeri kommer att vara närvarande och sälja sina fantastiska saker så som b.la. insektshotell, fågelholkar och fågelbad.
Små myror UF från gymnasiet sålde kaffe och nybakade bullar mellan 13-15.
Vårdhund Lilla My/häst och två vårdhundar kommer att gå runt bland publiken och utställare på torget till allas trevnad.
Till kvällens politiker samtal tar man sig till Kinnaborgssalen som startade kl. 18.00. och slutade ca kl. 20.30 med Lisbeth Caap som moderator. I år hoppas vi att det kommer fler politiker till politikersamtalet. Det är ju valår i år. Förra året var det en viss frånvaro. Slutsats är tyvärr att HSO frågor och dess medlemmar inte är av intressanta för alla partier.
Vi hälsar alla välkomna.