Sitt-Zumba online tisdagar kl. 18:30 och torsdagar kl. 09:30

Höstens träning startar torsdagen den 31 augusti kl. 09:30. Välkomna.

Länk: https://us06web.zoom.us/j/98041666478

Under hösten 2023 ändrar vi dag och tid på den digitala Sitt-Zumban. Det blir ett 'live'-evenemang med instruktören på torsdagsförmiddagar kl. 09:30 och då spelar vi in passet och sedan ytterligare en gång på tisdagskvällar kl. 18:30 veckan efter. Då blir det det senast inspelade passet.

Träningen varar i en halvtimme. Du kan ansluta ca. en kvart innan passet.

Torsdagarna den 7/12 och 14/12 är instruktören bortrest och vi kör inspelade pass.

Torsdagen den 21/12 blir årets sista tillfälle. Då avslutar vi med en 'juledition' och hoppas ni som deltagare eventuellt har möjlighet att ha någon form av julkläder på er.

Observera att du som tränar inte spelas in utan det är enbart instruktören.

En fantastiskt medlemsförmån, för Neuromedlemmar, att vara med på Zumba Gold online!

Välj den dag och tid som passar dig..

Sprid gärna informationen och uppmana de som inte är medlemmar att bli medlem i Neuro. Gemenskap, forskning, råd och stöd | Neuro

Vad är då Sitt-Zumba online? Jo, en rolig rörelse- och träningsform till musik. Det är gratis för medlemmar i Neuroförbundet och enkelt att vara med på. Passar alla, oavsett ålder eller funktionsvariation. Man gör vad man själv vill och kan.

Vår Zumba instruktör Ljubica leder ett träningspass till medryckande musik. Hon visar och förklarar tydligt de olika rörelserna. Du gör det du kan och orkar. Innan du vet ordet av så har du dansat både tango, cha-cha och vals. Här kommer en kortare instruktion och ett smakprov. Le, skratta och ha ett kul träningspass.

Se introduktion online:

Vänligen godkänn marknadsförings cookies för att kunna se videon

Vänligen godkänn marknadsförings cookies för att kunna se videon

Du laddar ner Zoom-appen via antingen App Store eller Google Play. Eller bara klicka på länken https://us06web.zoom.us/j/98041666478

Hur installerar jag Zoom-appen?

Klicka på möteslänken ovan. Det kommer upp en fråga om du vill installera Zoom-appen på din enhet. Gör det genom att följa instruktionerna.

       VARMT VÄLKOMNA

           

Innehållsansvarig: Neuro Malmö