Nyfiken på Mindfulness kurs

Nu erbjuder vi dig andra tillfället av Nyfiken på Mindfulness kurs den 4 juni mellan kl 18-20. Det är en fristående aktivitet så det går bra att prova för första gången eller delta vid alla tre tillfällen.

Sitt i ditt kök, i ditt vardagsrum i din stuga eller varför inte ute i naturen? Vi kör aktiviteten online vilket gör att du själv bestämmer varifrån du vill delta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling, ett nyfiket sinne och klicka på denna länk

Mindfulness handlar om att leva i nuet, ta kontroll över sina känslor och göra medvetna val. Att vara ”mindful” är ett förhållningssätt som uttrycker att vi är vakna och uppmärksamma på det som är och sker i nuet, utan att bedöma det. Ge dig själv tid till medveten närvaro. Forskning har visat att så lite som 10 minuters träning om dagen ger resultat på vår psykiska hälsa, på stress och allmänt välbefinnande. Under vårt inspirationspass kommer du få lära dig mer om effekterna av Mindfulnessträning, vi provar på enkla övningar du kan göra på egen hand - dessutom får du tips på hur du kan träna Mindfulness när du har tid och lust. Oavsett om du har testat Mindfulness tidigare eller inte är du välkommen att delta. Våra instruktörer heter Therese Blunck och Jimmy Pettersson från företaget BRYDIG.

Det går bra att klicka på länk från klockan 17:30 för att se att tekniken fungerar. 

Vi hoppas vi ses digitalt!

Om du inte har möjlighet denna tid så får du en ny chans längre fram, vi återkommer med datum.