En kvinna som läser i mobilen. Foto.
Direkt i din mejllåda. Foto: Peder Björling.

NEURO Diagnosnytt - en medlemsförmån

Som medlem i Neuro får du regelbundet vårt nyhetsbrev NEURO Aktuellt via mejl, om du angett en fungerande mejladress. Cirka fyra gånger per år får alla medlemmar även Diagnosnytt neurologi - ett brett nyhetsbrev med både sådant som berör många och sådant som bara berör några enstaka.

Du som är medlem i Neuro och även har angett vilken eller vilka diagnoser du vill veta mer om (intressediagnos), får även NEURO diagnosnytt om respektive diagnos, inte lika ofta, men en till fyra gånger per år beroende på diagnos.

Vilka diagnoser har egna nyhetsbrev?

Regelbundet*: Amyotrofisk lateralskleros (ALS), epilepsi, multipel skleros (MS), neurologi allmänt, neuromuskulära diagnoser (NMD), parkinson, polyneuropati, stroke.

Oregelbundet**: Ataxi, cerebral pares (CP), huntington, narkolepsi, myastenia gravis (MG), Ryggmärgsskada.

* 2-4 gånger per år.
** I samband med nya rön eller speciella dagar (Internationella CP-dagen etcetera).

 
Är du medlem redan - men får inte våra nyhetsbrev?

Om du har tillgång till BankId, kan du enkelt logga in på Mina sidor och se till att vi har rätt mejladress och information om vilken eller vilka diagnoser du vill ha information om.

Du kan även höra av dig till medlemsuppgifter@neuro.se och kolla så att vi har rätt uppgifter om dig (till exempel mejladress och intressediagnos).

 

Innehållsansvarig: Ingela Wettergrund

Bild på Jenny Ljungberg, Göteborg.

Därför är jag medlem i Neuroförbundet

Jenny Ljungberg

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet