Vänligen godkänn marketing cookies för att kunna se videon

Tack till dig som bidrar som medlem!

, Kristina Ackzén

Missa inte Neuros ordförande Lise Lidbäcks personliga hälsning till alla medlemmar:

- Jag ser fram emot ljusare tider 2021, säger hon, och sammanfattar det gångna året:

Coronaviruset utmanade oss, men det var inte enbart mörker – det var även ett år då vi visade varandra omtanke och hjälptes åt att ta ansvar.

Lise vet att många känner oro. En medlem berättade: ”Jag vågade inte använda mitt trygghetslarm, för jag var rädd att bli smittad av hemtjänsten ...” Se filmen och hör vad andra medlemmar sagt.

- Tillsammans kan vi i Neuro göra skillnad, säger Lise Lidbäck.

Hon berättar om hur det gick till när Neuro med stöd av medlemmarna tryckte på myndigheter så att de korrigerade information om riskgrupper. Dessutom:

- Tack vare våra medlemmar kunde Neuro bli en stark röst och få regeringen att äntligen införa smittskyddspenning den 1 juli 2020.

Se Lise berätta om fortsättningen – vad som hände med utbetalningarna och hur Neuro agerade.

En annan sak som Lise Lidbäck utlovar kamp för under 2021 är rehabiliteringen. Svaren på en Coronaenkät bland Neuros medlemmar är alarmerande. 8 av 10 anger att planerad rehabilitering eller egen träning inte blivit av.

- Våra medlemmar riskerar att utsättas för en oersättlig förlust, att förlora funktionsförmågor för gott.

Se vad Lise tänker göra åt detta i filmen.

Se filmen!

Gör gärna i ordning en fika och lyssna till mycket mer som Lise berättar om. Hon vänder sig direkt till dig, och blickar fram emot vårens glädjande aktiviteter - som Neuropromenaden i maj. Och hon har tips om hur ni kan göra den roligare!

- Nu är det tydligt varför Neuro behövs. Tillsammans har vi en stark röst, tillsammans kan vi göra skillnad, tillsammans klarar vi att möta framtidens utmaningar. Runt hörnet finns en framtidstro.

Vänligen godkänn marketing cookies för att kunna se videon