Foto på Lise Lidbäck och Håkan Färje vid Postkodslotteriets utdelning 2019
Neuros ordförande Lise Lidbäck och insamlingsansvarig Håkan Färje tog emot checken på 6 650 000 sek från PostkodLotteriet.

Stort varmt tack från oss alla!

Vi är så glada och tacksamma för det generösa bidraget från Svenska Postkodlotteriet och alla deras lottköpare!
-Tack vare detta viktiga ekonomiska stöd kan vi sprida information och göra stor skillnad för många som lever med en neurologisk diagnos och deras närstående, säger Lise Lidbäck, ordförande för Neuro.

Neuros ordförande Lise Lidbäck och insamlingsansvarig Håkan Färje tog emot checken på 6 650 000 sek på Postkodlotteriets förmånsevent nyligen.
-
Ett otroligt värdefullt bidrag som gör att vi kan fortsätta att påverka, informera och göra skillnad för alla som lever med neurologisk diagnos, säger Lise Lidbäck och fortsätter:

- Vi är så glada och tacksamma för de generösa bidrag vi fått från Svenska Postkodlotteriet sedan 2009. I hela tio år. Tack vare detta viktiga ekonomiska stöd har vi kunnat sprida information och göra stor skillnad för många som lever med en neurologisk diagnos och deras närstående.

Årets prisutdelningsevent i Stockholms stadshus sal, fick dessutom en extra guldkant genom det inspirerande paret George och Amal Clooney.
- Det var mycket intressant att få höra deras inspirerande berättelser om sitt engagemang för mänskliga rättigheter. Inte minst projektet TrialWatch - om rättvisa rättegångar, tycker Lise lidbäck. Hon berättar också att paret Clooney fick en check från Postkodlotteriet på inte mindre än 7 500 000 sek, för att kunna fortsätta sitt viktiga arbete.

 


Ett femtiotal förmånstagare var på plats i stadshuset i Stockholm vid utdelningen. Här är de samlade på scenen tillsammans med George och Amal Clooney som var talare under kvällen. Foto: PostkodLotteriet

#postkodeffekten

Innehållsansvarig: Helene Landersten

Bli medlem idag!

Rådgivning & stöd, gemenskap och opinionsbildning. För 32 kronor i månaden.

Jag vill gå med idag!

Vill du veta mer?

Nyhetsbrevet kommer en gång i månaden och innehåller nyheter från vår verksamhet och information om aktuell forskning inom neurologi.

Ja, tack!

Stöd oss

Din gåva gör att vi kan fortsätta kämpa för tillgång till god neurologisk vård i hela Sverige.

Ge en gåva

Neuroförbundet som podd

Möt människor som lever med, forskar om, eller berörs på andra sätt - av neurologiska diagnoser.

Lyssna på Neuropodden