En läsplatta, en penna och en kopp kaffe. Foto.
Foto: pixabay.com.

Det kom ett mejl

Hej Neuro!

Först och främst ett stort tack för att ni tillhandahåller tjänsten ”Diagnosstödjare”. Den visade sig vara oerhört bra och synnerligen uppskattad.

Jag fick förmånen att tala med en av era diagnosstödjare och det gav svar på många av mina frågor och funderingar, samtidigt som det var en fantastisk upplevelse att tala med någon som via sina egenupplevelser omedelbart och distinkt kunde sätta sig in i min situation.

Den här ”behandlingen” har jag inte från sjukvården och den är nog kanske viktigast av allt för mig...

Thomas

Diagnosstödjaren Leif gav mig insikten att se vad jag faktiskt KAN göra och klara av istället för att lägga full fokus på vad jag INTE kan göra.

Han berättade också rakt och öppet om sin diagnos och hur han hanterade denna, vilket också gav mig positivism inför framtiden (vilken tidigare var ett genuint mörker).

Sammantaget var det ett helt suveränt samtal som gav mig hopp, insikter och en förståelse för att den mentala träningen kan göra oerhört mycket.

Leif gav mig också värdefulla tips om alternativa träningsmetoder vilka kommer att starta omgående.

Jag är djupt tacksam för det stöd jag fått via Neuro och när jag känner att jag behöver en ny ”vitamininjektion” hoppas jag att jag är välkommen att ringa igen.

Den här ”behandlingen” har jag inte från sjukvården och den är nog kanske viktigast av allt för mig...

Thomas

Någon att prata med

Våra diagnosstödjare vet hur det är att leva med neurologisk diagnos.

Ring eller mejla