SR-debatt: Neuroordförande kritisk mot förskrivna hjälpmedelsavgifter

"Allt fler regioner inför nu avgifter för förskrivna hjälpmedel och det är oacceptabelt", säger Lise Lidbäck, förbundsordförande i Neuro som tillsammans med en rad organisationer och professionsförbund skrivit en debattartikel i Aftonbladet. Detta gjorde att Lise Lidbäck idag medverkade i en debatt i Sveriges Radios nyhetsprogram Studio Ett i denna för henne och så många livsviktiga fråga.

Det blev ett långt nyhetsinslag i Sveriges Radios program Studio Ett. Lise Lidbäck, förbundsordförande i Neuro, blev den organisationsföreträdare som blev kontaktad av Studio Ett-redaktionen och hon hade möjlighet att medverka i debatten. Neuro har alltså tillsammans med 29 andra systerorganisationer och professionsförbund tyckt till i denna för så många livsviktiga fråga. I programinslaget fick hon debattera med KD-politikern Samuel Klippmark, ordförande i seniorberedningen i Region Stockholm. Lyssna via länken ovan.

 

Innehållsansvarig: Håkan Sjunnesson

Vill du veta mer?

Nyhetsbrevet kommer en gång i månaden och innehåller nyheter från vår verksamhet och information om aktuell forskning inom neurologi.

Ja, tack!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet