SR-debatt: Neuroordförande kritisk mot förskrivna hjälpmedelsavgifter

"Allt fler regioner inför nu avgifter för förskrivna hjälpmedel och det är oacceptabelt", säger Lise Lidbäck, förbundsordförande i Neuro som tillsammans med en rad organisationer och professionsförbund skrivit en debattartikel i Aftonbladet. Detta gjorde att Lise Lidbäck idag medverkade i en debatt i Sveriges Radios nyhetsprogram Studio Ett i denna för henne och så många livsviktiga fråga.

Det blev ett långt nyhetsinslag i Sveriges Radios program Studio Ett. Lise Lidbäck, förbundsordförande i Neuro, blev den organisationsföreträdare som blev kontaktad av Studio Ett-redaktionen och hon hade möjlighet att medverka i debatten. Neuro har alltså tillsammans med 29 andra systerorganisationer och professionsförbund tyckt till i denna för så många livsviktiga fråga. I programinslaget fick hon debattera med KD-politikern Samuel Klippmark, ordförande i seniorberedningen i Region Stockholm. Lyssna via länken ovan.

 

Innehållsansvarig: Håkan Sjunnesson

Vill du veta mer?

Nyhetsbrevet kommer en gång i månaden och innehåller nyheter från vår verksamhet och information om aktuell forskning inom neurologi.

Ja, tack!