Vänligen godkänn marketing cookies för att kunna se videon

Digital föreläsning om MS och graviditet

Neurostödd forskning I samband med World MS Day den 30 maj uppmärksammade Neuro dagen med en inspelad föreläsning om forskning kring MS och graviditet. Denna forskning har Neuro gett bidrag till.

Vi välkomnar dig som är intresserad, själv har MS eller arbetar inom vård- och omsorg och har kontakt med personer med MS.

Talare är Katharina Fink, neurolog vid Centrum för Neurologi och Karolinska universitetssjukhuset.

 

Hon forskar tillsammans med sina kollegor om MS och graviditet. I studien ingår kvinnor med MS som vill bli och blir gravida. De analyserar både perioden inför graviditeten och under graviditeten men också upp till ett år efter förlossningen.

 

Tack till alla som skickat in frågor innan inspelningen. Katharina har vävt in många svar på frågor i sin föreläsning och några tar hon separat på slutet.

Dela gärna inbjudan vidare till vänner och kollegor som kan vara intresserade.

Välkommen till oss!

Är du medlem hos Neuro? Vill du ge en gåva? Våra medlemmar och gåvor är avgörande för vår verksamhet och bidrar till att vi kan ge råd och stöd, exempelvis i form av föreläsningar, erbjuda gemenskap med våra aktiviteter, påverka beslutsfattare och ge stöd åt forskning inom neurologiska sjukdomar.

Innehållsansvarig: Helene Landersten