Kvinna med gravid mage och hennes händer formar ett hjärta på magen.
Foto: Pixabay.com

Digital föreläsning om MS och graviditet

Neurostödd forskning I samband med World MS Day den 30 maj kommer Neuro att uppmärksamma dagen med en inspelad föreläsning om forskning kring MS och graviditet. Denna forskning har Neuro gett bidrag till.

Vi välkomnar dig som är intresserad, själv har MS eller arbetar inom vård- och omsorg och har kontakt med personer med MS.

Talare är Katharina Fink, neurolog vid Centrum för Neurologi och Karolinska universitetssjukhuset.

Hon forskar tillsammans med sina kollegor om MS och graviditet. I studien ingår kvinnor med MS som vill bli och blir gravida. De analyserar både perioden inför graviditeten och under graviditeten men också upp till ett år efter förlossningen.

 

När: Måndag 30 maj 2022 kl 10:00 mejlar vi ut länk till den inspelade föreläsningen till alla som anmäler sig.

Dela gärna inbjudan vidare till vänner och kollegor som kan vara intresserade.

Välkommen till oss!

Är du medlem hos Neuro? Vill du ge en gåva? Våra medlemmar och gåvor är avgörande för vår verksamhet och bidrar till att vi kan ge råd och stöd, exempelvis i form av föreläsningar, erbjuda gemenskap med våra aktiviteter, påverka beslutsfattare och ge stöd åt forskning inom neurologiska sjukdomar.

Innehållsansvarig: Helene Landersten

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet