tydingesjon.com

Höstens kick-off vid Tydingesjön

Sista anmälningsdatum är den 5 september

Äntligen!
Den 6 september är det dags för Neuro Hässleholmsbygdens höst kick- off som har skaldjurstema för gamla och nya medlemmar.

Med tanke på rådande Coronaläget kommer vi ha detta arrangemang utomhus och vad passar inte bättre än att hålla denna kick-off vid fina Tydingesjön utanför Broby.  På Tydingesjöns camping & festplats har vi det stora festtältet som vår samlingsplats och vid regn även vår matplats. 

Tanken är att alla samlas vid tältet klockan 12:00 på söndag den 6 september. Var och en tar med sig egna skaldjur och starkare dryck om så önskas, så bjuder Neuro Hässleholmsbygden på sallad, paj och lättdrycker för stora som små. Alltså en dag för hela familjen. 

Vi följer Coronarestriktionerna genom att ha anmälningsstopp vid 50 personer,  hjäps åt att hålla avstånd och vi kommer ha handsprit tillgängligt. Framför allt så hjälps vi alla åt att undvika att åka på denna Kick-off om ni känner symtom eller att ni känner att ni är i en riskgrupp som inte borde vara ute bland bland folk, då vi inte kommer vara helt ensamma på området.  

Du som är intresserad av mer information eller vill anmäla direkt, ring ordförande Olof Hedberg  på telenr. 0739- 46 47 67 senast 5/9