Neuros förbundskongress 2021

Nu är vår kongress igång.

 

 

Varmt välkommen att vara med under invigningen av Neuros historiska kongress!

Den 10 september skriver Neuro historia, genom att för första gången hålla sin kongress digitalt. Invigningen kommer att direktsändas och du inbjuds att vara med under den högtidliga invigningsceremonin. Den hålls klockan 10.00-12.00 och du deltar via Neuros Youtubekanal.

 

Medverkande invigningstalare 10/9: 

  • Lise Lidbäck, förbundsordförande Neuro
  • Anders Ygeman, energi och digitaliseringsminister
  • Lisbeth Löpare Johansson, samordnare Nära vård
    på Sveriges kommuner och regioner
  • Ida Kåhlin, förbundsordförande för Sveriges arbetsterapeuter

Dessutom:

Ett av Neuros stora forskningsbidrag delas ut och den mottagande
forskaren berättar om sitt forskarteams spännande arbete.

Kongressen inleddes lördagen den 21 augusti klockan 10.00.

Följande tider och datum gäller för kongressen:

  • (21 augusti 10.00 - 12.00 Kongressen inleds, beslut kring dagordning, funktionärer med mera.
  • 23 augusti 08.00 - 28 augusti 13.00 Påverkanstorgen är öppna för diskussion och yrkanden (här är det möjligt för ombud att delta när det passar, det vill säga ombuden behöver inte vara med hela tiden).
  • 31 augusti 08.00 - 2 september 16.00 Påverkanstorgen är öppna för rangordning av yrkanden (ombuden behöver gå in vid minst ett tillfälle någon gång under perioden för att göra sin rangordning).)

  • 10 september 10.00 - 12 september 13.00 Invigning, plenumförhandlingar och val.

Kongresspärmen har gått ut till samtliga ombud, handlingarna finns också publicerade här på Neuros webb.

Om du som ombud får förhinder att deltaga så meddela det till din ersättare och mejla förbundskansliet på kongressen@neuro.se så snart möjligt. Överlämna även din pärm med kongresshandlingar till din ersättare.

Skapa ett kongresskonto redan nu

För att komma in på den digitala kongressen live.twebcast.com/participant/neuro2021, så behöver såväl ombud (eller utsedd ersättare) som observatör skapa ett konto. För att kunna skapa ett konto måste du använda den mejladress (e-postadress) som du använde när du anmälde dig som ombud eller observatör.

 

 

Du bör redan nu skapa kontot och testa att gå in och bekanta dig med de olika saker som kommer att hända på den digitala kongressen.

Digital Neuroskongress 2021

Förbundsstyrelsen har beslutat att kongressen kommer öppnas redan den 21 augusti för att ge deltagarna gott om tid för diskussioner via olika påverkanstorg. Därefter kommer val och slutliga omröstningar ske den 10-12 september som planerat sedan tidigare. Hela kongressen kommer att genomföras digitalt. Redan från början av juni kommer anmälda ombud få möjlighet att i lugn och ro testa det det digitala kongressverktyget. Detta för att alla ombud ska kunna känna sig trygga med de tekniska lösningarna och hur man begär ordet, lämnar yrkanden och röstar.

Innehållsansvarig: Caroline Kåhre

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet