![](/media/4747/dsc05658.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867120000000)
![](/media/4748/dsc05664.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867140000000)
![](/media/4749/dsc05665.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867160000000)
![](/media/4750/dsc05666.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867190000000)
![](/media/4751/dsc05670.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867220000000)
![](/media/4752/dsc05671.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867260000000)
![](/media/4753/dsc05686.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867280000000)
![](/media/4754/dsc05689.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867290000000)
![](/media/4755/dsc05691.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867340000000)
![](/media/4756/dsc05696.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867360000000)
![](/media/4757/dsc05705.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867380000000)
![](/media/4758/dsc05713.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867400000000)
![](/media/4759/img_0348-1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867420000000)
![](/media/4760/img_0349-1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867440000000)
![](/media/4761/img_0351-1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867470000000)
![](/media/4762/img_0356-1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867490000000)
![](/media/4763/img_0377-1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867510000000)
![](/media/4764/img_0382-1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867590000000)
![](/media/4765/ngwz8990-1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=830&height=440&rnd=131738867590000000)
50-års jubileum 16 sept
Här kommer bilder från ett mycket lyckat firande av Neuro Småländska Höglandet som fyllde 50 år i år. Vi var 50 personer som åt en tre-rätters middag bestående av Toast Skagen som förrätt, varmrätten bestod av Lax med gräslökssås alt Fläskfilé med rotfruktsgratäng och rödvinssås,och som dessert serverades kaffe och jordgubbsmousse-tårta.