Föreläsare Kristin Samuelsson, biträdande överläkare och forskare vid neurologmottagningen på Karolinska sjukhuset i Huddinge.

Öppen föreläsning om polyneuropati

Tisdag 12 februari kl 13-15 på Folkparken i Skellefteå. Fri entré.
Föreläsare är Kristin Samuelsson, Karolinska sjukhuset. Kristin är en av de få svenska neurologer som har fördjupat sig i den neurologiska diagnosen polyneuropati.

Känselbortfall och/eller överkänslighet, brännande stickningar under fötterna samt för många patienter liknande symtom i händerna, det är några av de typiska symtomer vid polyneuropati. Olika studier visar att 1,5 % av befolkningen generellt har diagnosen och 5 % av befolkningen äldre än 60 år.

Föreläsningen ger en bred överblick inom området polyneuropati som orsaker, symtom, konsekvenser och vilken behandling som finns idag. Dessutom olika former av egenvård/träning som kan lindra symtomen.

Föreläsare är Kristin Samuelsson, biträdande överläkare och forskare vid neurologmottagningen på Karolinska sjukhuset i Huddinge. Kristin är en av de få neurologer som har fördjupat sig i diagnosen polyneuropati.

Den öppna föreläsningen äger som sagt rum, tisdag den 12 februari klockan 13.00-15.00 på Folkparken i Skellefteå. Där finns kaffeförsäljning och det är fri entré.

Ev. frågor? Kontakta arr. Neuro Skellefteå, Stellan Berglund tel 070-589 06 53 eller via e-post: stellan.skelleftea@gmail.com

Detta är ett samarbete mellan Neuro Skellefteå och Nämnden för folkhälsa och Primärvård i Skellefteå och Norsjöområdet.

Välkommen!

Ladda gärna ner affisch här nedan

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet