Bilder från Kalmars dag med Holiyoga.

En dag för själen, kroppen och knoppen

Neuro Kalmar län i samarbete med ABF bjöd in att testa Holiyoga, en dag i Västervik och en i Kalmar.

En trevlig dag för själen, kroppen och knoppen.

Till både Västervik och Kalmar dök ett gäng intresserade upp för att se vad Holiyoga var och om det var något som passade dem att utöva.
Monika Brinkenfeldt hade arrangerat och såg till att allt fungerade under dagarna och Karin Westrin invigde deltagarna i en liten del av vad Holiyoga innebär

Efter att på förmiddagen har testat på övningar blev det efter lunch en utvärdering om eventuellt intresse för att nästa år starta upp två grupper, en i Västervik och en i Kalmar. Det var många som tyckte det kändes bra och gillade Holiyoga så efter nyår är det dags att köra igång i lokalföreningarnas egen regi.

OBS! Information om uppstart kommer på lokalföreningarnas sidor så snart alla detaljer är klara:

HoliYoga är en närvarande, mjuk och fysiskt enkel yoga där du kan släppa kamp och prestation och möta dig själv. Kärnan är att skapa möjligheter för en välmående kropp och själ, oavsett fysiska förutsättningar. Genom HoliYogans tekniker kan du öka din medvetenhet kring tankemönster, invanda beteenden och kroppens signaler.

Några röster om HoliYoga:

Annette Ranvik, Oskarshamn
"Efter att tidigare ha testat Medi Yoga, upplever jag att HoliYoga passar mig bättre eftersom rörelserna är mjukare och passar bra att utföra sittande. Jag upplevde en avslappnad, skön känsla i kroppen efteråt".

Kerstin Johansson, Vimmerby
"Jag lät mig lotsas iväg, vilket gav mig hjälp att slappna av för att därefter känna ett lugn som sen stannade kvar".

Monika Brinkenfeldt, Öland
"Så enkel, min kropp blev så glad. Den var genast med på noterna. Min andning var lättare efteråt".