Julbrev 2020

Hej kära medlemmar. Detta är er nya ordförande som försöker göra sig hörd. Får börja med att tacka för förtroendet som ordförande i er eminenta förening. Jag skall göra mitt bästa för att hjälpa till att driva fram föreningen i tänkt riktning.

Vem är då jag. Jag är Imre Czifrik, gift och fyrbarnsfar. Bara ett barn kvar hemma. Dom andra är utflugna och är i full färd att bilda egna familjer. Och jag fick den stora glädjen att bli morfar för lite drygt ett år sedan. Jag bor i villa i Oskarström.

Jag arbetar till vardags som Rehabcoach på Rehabiliteringsmedicinska kliniken på Halmstads Sjukhus.

Ingen julmiddag

Som ingen har missat så blev vi tvungna att ställa in vår julmiddag i år eftersom vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer med anledning av den pågående Coronapandemin. Vi sitter i dagsläget och försöker fundera ut en annan lösning lite längre fram där vi kan träffas och äta något gott.

I skrivande stund har vi passerat första advent och tiden rusar fram. Jag hoppas att alla kan få en härlig och underbar jultid framöver och ett riktigt Gott nytt år.

Ses digitalt?

Så var rädda om er och sköt om varandra. Och håll ett fysiskt avstånd men ej ett socialt avstånd. Det finns idag fina möjligheter till digitala kontakter för att kunna umgås och ses. Så får vi hoppas på ett bättre 2021 än vad 2020 har varit.

God Jul och Gott Nytt År

önskar Neuro Halmstads styrelse genom er ordförande Imre Czifrik