Föreningsdagen stundar lördagen den 26 augusti. Foto från Destination Halmstads hemsida.

Föreningsdagen

Lördag 26/8 kl. 11-16 kommer Neuro Halmstad att vara av en av de föreningar som ingår på Föreningsdagen i Halmstad City.

Lördag 26/8 kl. 11-16 kommer Neuro Halmstad att vara av en av de föreningar som ingår på Föreningsdagen i Halmstad City. Områdena som fylls upp är Norre Katts Park, Storgatan, Köpmansgatan och Stora Torg.

Vi kommer stå på Stora Torg och vi hoppas att så många som möjligt vill komma för att ta del av vårt bidrag och Halmstads varierade föreningsliv. Även bingospel utlovas.

Föreningsdagens syfte är att tillsammans och på bred front visa upp föreningsutbudet i Halmstads kommun. Barn, ungdomar, vuxna och pensionärer bjuds in till en gratis prova-på-dag där föreningen får visa upp sin verksamhet och chans att rekrytera nya medlemmar.

Butiker och restauranger involveras för att tillsammans skapa en levande och härlig dag inne i city med sport, kultur och föreningsanda.

Tveka inte, kom själv eller ta med familj, släkt och vänner och anslut till vår monter!

Om du vill engagera dig för Neuro Halmstads räkning under denna dag, mejla halmstad@neuro.se eller ring kansliet på 035-10 50 24.