Ett barn i en jättestor badring som dras efter en liten motorbåt. Foto.
Spännande äventyr i Blekinge. Foto: Håkan Sjunnesson, Neuro.

Familjevecka på Valjeviken ger nya horisonter

Neuros familjevecka på Valjeviken anordnas 18-23 juli 2022. Sista anmälningsdag var 24 april och besked om erhållen plats gavs i början av maj.

Under en vecka ges möjligheten att på vackra anläggningen Valjeviken vid havet i Sölvesborg erbjuds Neuros medlemmar möjligheter att tillsammans med sin familj ha en spännande, rolig vecka tillsammans. Många har genom åren hittat vila och ett positivt och välbehövligt avbrott från vardagslivet under sommarveckan på Valjevikens kursgård i Blekinge. 

Under veckan erbjuds olika aktiviteter så som ridning och segling men också bad och andra vattenaktiviteter, med tillgänglighet vid funktionsnedsättning. Om vädret inte tillåter så drar vi oss inomhus och utnyttjar simhall och gymnastiksal. Vi gör också utflykt i närområdet.

Kostnaden är 2 800 kronor per vuxen och 1 200 kronor per barn mellan 3-12 år. I priset ingår mat, logi och aktiviteter. Sista anmälningsdag var 24 april och besked om erhållen plats gavs i början av maj.

Vi kommer utifrån då rådande pandemisituation att vidta försiktighetsåtgärder under vecka i enlighet med eventuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet