Scandinavian Rehab Center – SRC, i Benalmadena, på spanska solkusten har nu ett aktivt avtal med Västra Götalandsregion vad gäller neurorehab/ klimatvård

Hejsan,

Ville bara passa på att skicka en hälsning från oss på Scandinavian Rehab Center – SRC, i Benalmadena, på spanska solkusten och informera er om att vi har ett aktivt avtal med Västra Götalandsregion vad gäller neurorehab/ klimatvård, så ta chansen och ta med era medlemmar, träningskompisar och vänner och kom till oss i vår.

Vi hjälper er såklart med er ansökan. Hör gärna av er så berättar jag mer!

Jag och mina kollegor håller mer än gärna i ett informationsmöte för er. Hör av er!

Den 16/2 kör vi gång vår fösta neurorehabgrupp – det är klart att ni ska vara med!

Nedan lite information om vår verksamhet:

Vi arbetar med multimodal rehabilitering och är specialiserade på reuma och neuro samt stressrelaterad ohälsa. Vi har och har haft avtal med de största regionerna och har precis vunnit ett nytt avtal med Västra Götalands Region. Tyvärr har vi fått besked att Regionerna inte kommer att skicka några grupper förrän tidigast till hösten 2022. Vi vet att det finns ett uppdämt behov av rehabilitering och att primärvården i Sverige har svårt att erbjuda och hinna med den rehabilitering som det finns önskemål och behov av. Vi vänder oss därför till alla lokala föreningar för att bjuda in till informationsmöte gällande SRC – vår anläggning och den rehabilitering vi kan erbjuda till rabatterade priser samt för att hjälpa till med ansökningar via FK och olika fonder.

Med vänligaste hälsningar,

Jolanda

Jolanda.madia@sarnmark.se

08-902 505 77

 

Kontakta oss.

  • Scandinavian Rehab Center SL

      Telefon: +34 677 17 92 97

      Besöksadress: Calle Catamaran S/N –                                      

      Urb. Nueva Torrequebrada 29630

      Benalmadena, Malaga

      www.src.care

  • Särnmark Rehab AB

      Telefon: 08-505 920 00

      Besöksadress: Evenemangsgatan 31            

      Solna

      www.sarnmark.se

     och Instagram: src.rehab